叉電器/叉電線/尿袋集中討論區 (14)

392 回覆
5 Like 1 Dislike
成4 5年無用過尿袋
對上一個小米唔敢拎黎用
想買返個去旅行 邊個牌子好
belkin
Verbatim 100W 20000mAh 有冇伏
用落10000mah 30w 啲電都倒得好快,新呢隻得9600mah 65w 啲電應該秒,65w 要上20000mah 先得
65w 9600mah 真係叫好過無, 都係當番charger 算
紫米啦,未見有新聞係爆炸過
100W有邊隻好用依家
SMARTCOBY衰咩要反 本身想買佢隻trio
呢度只要一排多人講完之後一壞就要反, 再推就話你打手
咁咪可以推番其他牌子
港牌=貼牌
SMARTCOBY=唔足電/壞
最尾都係推支那牌
連登最愛
宇宙最強
不要問 只要信
問就俾人屌你唔識野架啦

買啦
請問有冇邊隻類似紫米20 但輕d細d 架?
牛魔王果d得唔得?
20000 mah 快叉去旅行有邊隻安全
無,紫米20(三星電版)太屈同埋用得21700/18650好難輕
牛記最好唔好了
點解既? 仲唸住可能買QF210SX or SQ2210PD 好似好d
請問點睇係咪三星電版?
無啦,而家轉曬億緯50E,得前幾年個D/海外版本係三星
酷態科唔使講野
爬過文,見支那本土版最高輸出200W,海外版210W(果然支那同日本相反,出口版靚過本土版),淘寶有聲稱210W海外版,買呢D係味即係三星電池?
係,但出左一段時間
唔建議唔介意重量買小米而家眾籌個隻250w
240w 40g type c cable 應該買邊隻好?,原本唸住試下EGO, 但似乎唔多掂?不過官網果度個個都話好既。咁ProMini 又得唔得呢?定係要買外國野先得?
Xpower GW150B vs maxpower GN150X 邊隻好啲
兩個牌子都唔好, maxpower 好過xpower dd
有冇同W數其他推薦
想問3合1叉電有冇邊隻好?
TB果d掂唔掂?
放屋企長用又有位既就Belkin,個底座夠重 iPhone 甩個magsafe 個下唔會連成個差電座郁埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞