高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(17)你登記左promo未

475 回覆
1 Like 5 Dislike
我個人只有網上食呢9x同19x 我好易計得2萬4多d , 但就係計到一模一樣有種bingo嘅滿足感
平時簽得多?
我個目標低你一半
其實我簽得少,再望真d個tnc,我完全受惠唔到係快快手手登記左
用信用卡買港鐵全月通,拎交通津貼洗唔洗登記果啲?定係比完錢下個月自動有交通津貼? thx 🙏🙏
中銀肯批卡未?成個月
全月通唔使登記
都會票要登記
同現金畀錢一樣
狂賞有分了
食FINE DINE + 75折酒店配菜
主菜係每月餐飲/外幣X10但個CAP夠大有25萬分MAX
5月去左轉日本洗左好多錢,順手打爆埋5萬蚊簽帳
一炮過CHEERS 25萬+紅日海外11萬 +5萬蚊 15萬分
51萬分等緊收
CLS好撚病態
係,總之畀錢時係外幣就計
中國工商銀行(亞洲): 因應本行服務調整,ICBC KMB銀聯雙幣卡將於2024年8月30日起停止發行。請留意於此日期後,閣下仍可繼續使用此ICBC KMB銀聯雙幣卡直至卡片到期日,此卡於卡片到期日前發出續期卡,並更換為ICBC粵港澳灣區銀聯雙幣白金卡,而有關車費回贈及KMB優惠的推廣期至2024年8月30日完結。有關詳情,請參閱本行網頁或與本行聯絡。提示:借定唔借?還得到先好借!查詢/取消(852)218 95588。
支付寶好似有WeChat 個人實測得1%
九巴冇埋
屌無得同citi雙食
有冇人知中銀轉亞洲萬里通要幾耐先入ac?
真呀,俾1.95%俾得好心甘情願,去一轉旅行差唔多賺咗日本來回機票
我上次好似五日左右
老實講有4-5%回贈其實簽卡本身已經係抵架啦
點知仲要中埋特選,再加上本身個狂賞
仲未計 Cheers 本身 3.2%/4% 回贈
係,真係大癲!以本傷人嘅極致,消費者最開心⋯ 可惜7月開始冇得玩了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞