高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(17)你登記左promo未

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
想firm下如果想開中銀i card,而手頭上得非銀聯信用卡,係咪要整張大媽卡先開到
如果有銀行戶口開到 boc pay,可以試下直接申請 icard 既
如果無我都唔知點樣唔 login boc pay 確認張虛擬卡,我懷疑真係要申請紅大媽先
等三四日後憑三個月內地址證明就攞得,唔係事必要等個張封
我個時係搞笑到用中銀叫我補交文件封信去攞卡
我見係boc pay個app度有得獨立申請個account,唔洗信用卡/戶口
同埋係個app度直頭有個banner可以申請i card
所以我就好奇點解之前個個都話要銀聯又乜又乜

利申我未填form去申請,所以唔知得唔得
我見係boc pay個app度有得獨立申請個account,唔洗信用卡/戶口

唔係中銀客戶先得,中銀客戶一定要憑卡 (銀聯提款卡/信用卡) 開戶口

同埋係個app度直頭有個banner可以申請i card

都係個句,如果無 boc pay 我都唔知點樣可以確認張 i-card,因為確認 i-card 正路一定要用 boc pay 做
東亞goal啲現金回贈可唔可以對銷賬單啲數𪋿要跟賬單找
所以睇下其他師兄申請係咩情況
的確係銀聯限定,但係有中銀戶口都用得
只係無理由唔開埋 i-card 賺手機支付
本身開咗張bea goal 玩手機支付。唔想度度一張。 我中銀得chill ,打算食迎新同月繳netflix
如果boc pay 只係銀聯限定。我食完迎新就擺櫃桶底算
可以開 i-card 淨係攞黎消分既
我可以用chill碌,但喺boc pay 裡用icard 消返chill card 啲簽賬?
無錯就係咁
i-card消分係可以用埋其他的卡去消
我開始明,
chill卡碌出嚟啲分,再用icard求其買啲嘢,最後用boc pay 一次過消晒chill 卡同 icard 啲積分
sorry誤解左
唔可以直接消 chill 卡簽賬
你點都要碌i-card
但係碌完可以用chill的分黎消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞