高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(17)你登記左promo未

475 回覆
1 Like 5 Dislike
東亞手機支付都未出
中銀三月狂賞出左分
啱啱睇出左交易記錄條數,但未入分
要夜晚先入分
岩岩計完 比想像中多左幾千 不過多左就唔理lu
Yes! 啱啱對咗大致啱數
多咗幾千咁好
我都係,好似每次都比我計多幾千,今次多左成萬分
幾千分咪姐係幾十蚊食餐飯都冇左啦
岩先對左分 完全同自已計一樣有種考完試對答案對岩左嘅感覺
cheers VI 最爽就係高級食府特選餐牌 買1送1加11.6%回贈
邊間好食
https://www.facebook.com/MrMiles.hk/posts/pfbid02AEWapFkYmKjSbEDSt6aReXdtUVPJ6nBBevxVLjWs6HUkrcd6uem7oQHQkWAKmikSl

里先生咁講
踏入7月好多銀行嘅信用卡優惠都消失咗或者難玩咗,收到風好在中銀信用卡嘅「狂賞派」優惠下季仲繼續有得玩!暫時所知:
1️⃣每個月狂賞派額外回贈上限超過$1,000
2️⃣網購仲加左"服飾"呢個商戶類別,岩哂鍾意上網買衫既人
3️⃣繳費都仲有得繼續食狂賞派
暫時知係咁多

1同3尋晚已經知,2就係佢放料出黎
服飾都好窄下
應該係各品牌既網上商店先計
我估係認MCC卦?
呢期網上狂賞都係玩認MCC
咁隨時仲死
你以為果間鋪會中"服飾"個 CODE
點知出到黎佢用左第二個CODE
呢個case要拎單同佢拗至掂
舉例(唔知以下商戶MCC,單純up下),GU Uniqlo呢類無理由唔係服飾
我估到時玩死CS啲
各大品牌好多都唔係只係賣服飾
仲有埋其他野賣架嘛
佢地真係未必SET"服飾"依個CODE
好過冇啊,同好過計少咗
同埋hotel.com 訂酒店
中左幾次連卡佛伏,佢係百貨公司,唔計服飾
考試出嘅話,感覺條數答中率極低
紅日得嗰額外3.6%
要碌
$1000/3.6%=27777
繳費繼續食狂賞同縮皮都無衝突,語言藝術講得好聽好多
1. 唔係3.6%,係4%,玩現金回贈的話係唔使扣0.4%基本積分
2. $1100擺明係四個狂賞再細分平日紅日加埋的上限啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞