用咗Samsung Galaxy Tab S9之後番唔到轉頭

612 回覆
287 Like 57 Dislike
11吋 s9 dex mode
床度夠用
幾時先出Tab S10,等得好辛苦
S10冇11寸應該,plus同Ultra個Size o岩你?
轉U唔係問題,但冇11寸好大問題,好多用家都最愛11寸
會唔會為咗鋪路出3摺機
11吋姐係冇人買先取消
如果本身用緊iphone 用呢部野會好麻煩
好想佢出8吋
但只有大陸機先會出
8吋拎出街先方便
睇下你用唔用得著ipad iphone 個continuity
例如copy and paste, 出街可以禁少d 掣連hotspot

如果有mac, ipad 可以快速做second mon
不過windows 都可以用samsung tab 做second mon
S10 無版本 而且全部用晒MTK
建議咪撚等
直接平平低4千買S9玩
補 :11吋細版本
其實係咪唔預人貼芒貼
貼左之後touch id成日唔得
我ok wo
不過岩岩沖完涼會差d
mon 底解鎖係無實體掣咁準, 但都有9成以上ok
唔得就set 多次
Price落咗單 S9 8+128

想問下係咪乜都唔洗做就會送book cover?
你講個贈品 ?
係,係埋個放貨個盒入面
mon 貼有咩推薦
唔知係咪芒貼厚 set左幾次就由佢了 反正有face id
不過我係s8 ultra
淘寶是撚但
再睇你用唔用前鏡
因為我唔用前鏡,我直接買左款全屏既
( 無開孔)
贈品有按摩槍,藍牙耳機,book cover果堆,仲有張Mon貼但鋼化黎,透明度唔夠高,求其買張水凝貼就得,但Gorilla glass其實唔用硬物撞,唔貼都得

S9因為個渡模唔係防反光既軟渡模,唔怕指甲既,有個Frd一出就買冇貼Mon貼,借佢黎睇下,冇花既
想問下,點樣將電話嘅畫面轉係tab度睇
電話s24u ,tab係s9u
貼完再set過手指
平面mon仲買水凝貼?
到底點撚解WhatsApp無iPad版
呢樣我都唔慣 利申tab s8+轉會,而家用緊web app版wtsapp頂住,但老實講ig同tg既第三方app ios&ipad os真係無乜選擇同功能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞