用咗Samsung Galaxy Tab S9之後番唔到轉頭

612 回覆
287 Like 57 Dislike
2018年已經有windows版app

https://tw.news.yahoo.com/%E6%96%B9%E4%BE%BF%E6%98%93%E7%94%A8-whatsapp-desktop-app-%E7%99%BB%E9%99%B8-014300275.html

mac m1 之前intel 機已經有, 大概時間唔記得
oh 我意思係我有部s24 同另一部S23 用同一個whatsapp
明白

不過我用唔著2部電話
只有一部電話 (最多雙卡) +tab+pc+mac, 岩岩好
睇完樓主呢篇分享我都去買部s9
諗唔到買s9+定ultra好
平時會用嚟睇pdf netflix YouTube咁
都會拎出去返工用 但多數情況唔會手持 只係擺喺枱到用咁 有啲驚拎出拎入會重 但大mon睇嘢又好爽 諗咗兩日都未諗掂
730g vs 580g,
等於多個 “尿袋” 重量。
本身有ipad mini,成日想買多部11吋既平板
感覺上睇動畫開心D
本身用緊S23係咪買得過S9
唔使手持一定Ultra
間3個畫面睇文件勁爽
使撚理班on9 買部電子產品上撚晒腦
邊部啱自己用就買邊部
睇片s9 好呀
oled 個mon都靚d, 動畫d 色都出好多

同三星電話生態就唔多熟
最後買咗s9+ 個form factor啱自己多啲
個trade in 亂扣錢🤡
samsung 一向都係
驗屍咁驗條友
s9啲聲勁靚
今代真係好痴線
S9 近期唔知會唔會再減價
前年買s8+ 4+128, 初初就覺得好靚好快好順

今年開始lag機,明顯玩開隻game load得慢左, 都唔知係咪三星啲機都係咁, 玩幾年整到你lag機 跟住換部新
有冇人用緊Tab 取代手機? 每次打電話都要攞部Tab 出嚟㩒?
4+128?
日版
Help This Company 出過呢款藍牙電話,有冇類似product?

之前電訊公司特價 $5000買左部256GB S9+真係好抵
用開iPhone iPad 轉tab s9有啲睇唔慣個mon咁鮮色
同埋Dex mode啲app support麻麻地,例如Netflix 轉full screen會reload個app
顏色去setting 較返自然色好好多
鮮艷色睇動畫先用
4gb ram lag 都算正常而家6/8以上基本
我買4千尾送book cover keyboard
而家想入手係邊最平? 門市做緊5288 hsbc 卡 額外-300
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞