Affordable Watches 手錶討論區(42)

998 回覆
5 Like 6 Dislike
cw nn 都好似 30% off ?
想問下巴打RR係邊度
想問係邊間二手店,香港地買cw好難搵到實體望左先
https://www.ivshc.com.hk/
呢間野信唔信得過?
見佢都係比出邊平
未見過
但個網勁流
又無地址無電話
幾百蚊嘢都全球free ship咁抵
要問其他師兄

第一次玩俄佬錶
我都係見到佢係呢個網到賣https://www.chrono24.hk/seiko/index.htm

我沖先,開齋
正!性價比
Vostok永遠都係我眼中最高CP值
CW都第二
BB Steel NATO 都可以好靚
睇你care唔care保值
Entry luxury來講浪琴都算跌得勁
當然,如果Zulu Time可以keep到reputation的話有可能冇呢個問題

都幾肯定BB點跌都唔會到呢個位
但當然啦,兩隻錶都好靚
最重要你鍾意,只係想分享我自己經歷
已出,幫大家做白老鼠,1900rmb,暫時睇唔出分別,有“中文字”證書寫係原廠日本進口
BB steel 呢隻停產一向都死死地貨,我諗而家二手價應該都係萬四五。。。
恭喜,經邊度入手?
兩隻又唔同, at least vostok造工麻麻,但可玩性高
收到巴打

睇睇下其實重有隻 Sinn U50 都可以揀,有少少 surprise U50 竟然貴過 BB Steel
我都知 BB Steel 好似唔太受歡迎,但又唔明點解

自家機芯,70小時 power reserve,又有天文台認證,係厚左少少姐
無啦啦搞個date出嚟,做多左
我就係鍾意個 date
Brand value
唔記得問巴打有無咩二手鋪推介?

我見隔離勞/刁post 講到好似去親二手鋪買就預左隻錶會甩皮甩骨咁
Hamilton 北角係咪冇再賣? 有冇邊度仲有靚價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞