用咗iphone 15 pro max之後番唔到轉頭

182 回覆
351 Like 259 Dislike
根本an機淨係得三星旗艦機先係同iPhone同grade就算pixel整體硬件都係低半格
召喚望遠巴
想update下emoji
同有時一開keybord個default大楷唔work
仲有屏幕
係咪得我一個覺得樓主黑iPhone?
傻豬黎,香港iPhone一早大陸化左,唔話你知姐,之前先出完新聞,正確係留港撚就要接受所有野
冇認真睇,但見到你讚iPhone電量真係搞唔掂啊大佬

有邊部Android可以廢過iPhone嘅電量?
要長按咪姐係唔直接 點都會窒左窒
我iphone轉an機唯一唔捨得嘅就係個kaiboard
一直搵唔到替代品
ok thx for sharing
iPhone 電池壽命

Sorry 我冇用過max可能冇資格討論
無update好耐
用緊
以前用touch id
手有少少汗或者洗完手未乾得哂 就多數unlock唔到
依家唔駛戴口罩 大部分時間都覺得face id 方便過touch
中英混打要揀字咪一樣窒咗
用咗FACE ID 幾年
返唔到轉頭
要我用手指unlock 實在太多程序
face id unlock 機, wallet unlock 用visa 人過機, 用八達通過機
部機放係工作枱, 坐係機座, 手指hi 一hi 畫面, 我望一望部機, 即刻unlock.

呢d 係其中一些功能令我追用iphone.
用咗FACE ID 幾年
返唔到轉頭
如果用android, unlock 要我用手指做d 輸入, 才能 unlock , 實在太多程序

iphone face id unlock 機, wallet unlock 用visa 過機, 用八達通過機, 好方便.
部機放係工作枱, 坐係機座, 手指hi 一hi 畫面, 我望一望部機, 即刻unlock.

呢d 係其中一些功能令我追用iphone 嘅部分原因
成日覺得唔鍾意face ID嘅人係因為唔鍾意個M額/島擋住個mon多過因為覺得唔好用
我睇到佢個用機排列都笑左
拎現時最top既model
去同當年旗艦都唔算既an機去比
不過同上面巴打講既一樣,an旗艦都有分上位下位
人生大事咁
我明佢心情
AN機第一次換IPHONE果種興奮真係好開心
Pixel 8 pro/ s24ultra 都比到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞