用咗iphone 15 pro max之後番唔到轉頭

182 回覆
351 Like 259 Dislike
搵3部N年前中價機同而家iphone 15 pro max比
點解你講既優點samsung旗艦全部都有
除左無apple map同face id

所以只能同意face id應該入android內
根本iphone打手
face id唔係不嬲都有咩
你講android?
技術唔同,face id有埋深度可以做立體影像出黎
android大多數得單鏡頭,可靠度唔同
我以為佢講反話
防止應用程式追蹤你嘅功能,呢項係呢個時段最緊要

但走去用小米, 支那寶,算鳩數喇你on9 仔
,
華為好似有
咁係因為你用Sony on9機姐
GPS即時鎖定而且非常準確;當我轉身嘅時候,佢幾乎實時更新。

樓主係咪唔知咩叫指南針
大陸仔貪平用cheap 機,然後用apple 最top果部比較

睇開西乙,睇返曼城真係勁過西班牙波好多呀
你一定係超級毒撚
响連登千祈唔好講中意用iOS 甚至係 Apple 嘅 products
Face ID?
飯後相放上group
過pc你想點過咪點過,插線/wifi, 你鐘意嘅起埋個ftp server比pc入都得
太多拎住部set左日文android嘅油頭暗瘡毒撚
樓主似劇毒L
打一大段冇人想知嘅嘢
貼返自己fb算啦
呢個比喻一流
有中學生寫閱讀報告嘅feel
質素
質素
質素

Wikipedia:
質量(英語:mass)是物體的內稟屬性[1]。在原子和粒子物理學發現之前,傳統上認為它與物體中物質的數量有關。研究發現,不同原子和不同基本粒子,在理論上可具有相同數量的物質,但卻具有不同的質量。現代物理學中的質量有多種定義,這些定義在概念上雖不同,但在物理上是等價的。

百度百科
質量(mass)是物體所具有的一種物理屬性,是物質的慣性大小的量度,它是一個正的標量。 質量分為慣性質量和引力質量。 自然界中的任何物質既有慣性質量又有引力質量。 這裏所説的“物質”是自然界中的宏觀物體和電磁場、天體和星系、微觀世界的基本粒子等的總稱。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞