用咗iphone 15 pro max之後番唔到轉頭

182 回覆
351 Like 259 Dislike
2024年啦,你鐘意咪up埋個原圖上去又無人阻你
影人變Simpson都話優點
用過一次MAX機就轉番PRO機
d point 唔成立
用過 S 系列再講
佢話拍片好 我唔知佢用乜
我用緊iphone 14 pro max 同s22ultra 講真 差唔鳩多
弱智先用手寫中文
文盲唔應該用 Adnroid 係無錯
見到樓主用屌米已經唔洗睇落去
Apple pay 先係勁好用既野 買機票酒店搭車食野叫外賣全部Apple pay
屏你老母幕

嗰3部中低階電話加埋都唔知有冇呢部旗艦貴
依家正常廠得三間
Google, 三叔, Apple
你對上果兩部都唔係自然覺得發現新大陸咁
quickshare, nearby share出咗n年了 而家仲整合埋
真係,我轉會後係得apple pay同face id覺得好過android
每次見到啲網同app比錢果下有 apple pay就爽到仆街,依個係以前用google pay同samsung pay比唔到既野

自從an機用mon下指紋fail rate就好撚高,face id真係方便好多

轉會初期最唔適應係ios好多限制,個function 佢無比你就真係無,唔似android咁有好多權限比你
儲夠錢買部iphone應該係樓主人生一大里程碑
大家比啲尊重🙏🏼
真人一定係IT毒撚
窮閪
雙修咪得
樓主儲咗好耐錢 唔好怪佢
唔識打字 / 輸入法 = 電腦盲
唔識寫字 = 文盲
Android唔係都有face id 咩?
我an 轉iphone15pro max, 想換返an
勁撚多唔好用嘅小問題
iPhone就俾錢人, 人哋全部幫你搞掂, 咩都唔駛理
Android就樣樣都自己花時間Set, Set到自己滿意為止, 之後就方便啲, 唔駛俾人賺

iPhone同Android而家搞到大家差唔多價錢就緊係iPhone啦
Android跟本就唔應該賣咁貴
而家買到嘅Android 機得 Honor Magic6 Pro / Ultimate / RSR 及 Huawei Mate 60 Pro / Pro+ / Ultimate Design 有 3D face unlock,
iPhone 最撚廢係個語音輸入
其他真係好用過AN
第一次見人鐘意用face id多過指紋
想問iPhone過相落電腦係咪依然要經iTunes?
呢個根本要所有iPhone內置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞