用咗iphone 15 pro max之後番唔到轉頭

182 回覆
351 Like 259 Dislike

face id夜晚全黑都unlock到
點解唔開分身
用gmail管理多個電郵
因為已經過咗疫情,加上 face id 已經發展成熟,極少 fail,用起嚟超流暢
我覺得用iphone既原因係social media, android po story同埋emoji真係好撚柒
做緊野既都算 讀緊書一定比人笑
android 機唔係已經用到八達通啦咩

計我話 icloud+ 裡面嘅 vpn (只限 browser) 同 hide my email (可以 gen 最多百幾個 fake email 可以全部轉寄返去自己真 email,方便用嚟申請其他嘢) 至最吸引
方便,我呢度撳一個掣就秒 gen,個 fake mail 唔洗自己另外 set 就識同你轉寄去返真 email,最多可以 gen 成百幾個
笑死
真正有實力嘅人,唔會用iPhone
好好地用Android咪幾好,唔識咪學同研究
由一個識用腦嘅人,變成一隻等餵豬
真可悲
唔洗
仲有樣野 個mon勁撚靚 色水順眼好多
用左好多年pixel,最近轉左iphone試下
想講iphone喺搜尋上未追得上google pixel
iOS 18之後唔知有無突破性改進
垃圾先用手寫
我發覺24 Ultra好似仲好用

大部靚仔相機好用

有個遊戲專區專放game 登入嗰陣又可以用手指紋去搵返個密碼 即係喺個Account嗰度 可以俾你選擇邊個帳號 但Apple冇

同埋價格又好撚實惠 不過始終Apple綁太多嘢 好難脫離 如果唔係用開Apple用Samsung應該都OK 開始生態圈都勁啦
TLDR 咗1樓然後正皮咗你
Sony個software support真係屌客
正正路路買samsung 旗纜先對比啦
Kaiboard我用左9年
由6仔用到15都係咁好用

大陸仔88
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞