[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
睇吓之後會唔會有風俾我哋知多d 新約嘅 details
做完決定放風俾the athletic 咪報出嚟
依家就等個條電郵佬埋位同坦夾下做法
希望真係搞好d分工唔好再咁混亂
上個 post 先嘈完唔應該放風
而家放晒風話坦蛇 stay 又好似好支持咁
neves 佢細粒得黎個身好橫
重心低 又撞得
體能又好 , 打英超fit 晒
好想要
TA又贏
David Ornstein Tier 0 source confirmed
Go mu la diu
咁事實係冇官方既statement ,我一直都係請除非係炒坦或者同坦續約,唔係既如果就咁坦教埋下一季完季既係無需要做任何回應同出statement
仲有話咩唔需要向外公布個班
咁事實係冇官方既statement ,我一直都係講除非係炒坦或者同坦續約,唔係既如果就咁坦教埋下一季完季既係無需要做任何回應同出statement
黎啦
吹Southgate做流量班記者又無飯開了
自動過濾啦
占蛇幫大家filter緊邊啲記者鳩噏以後唔使理
其實得The Athletic信得過
其他唔使睇都得
吹修夫基嗰班真係黑記嚟
好似mark goldbridge呢d賤種專登吹南閘
等佢d聽眾全部ten hag in
呢兩個星期一直傳既係占蛇團隊見邊個領隊,傳邊個領隊會接任,但接近完全無消息話係會同坦續約,如果呢一兩日同坦續埋約既咁呢次既保密又真係做得幾好

果啲係FA cup前鳩噏話贏定輸既記者食撚屎
條友而家開緊LIVE講好失望

話而家留坦好多球員會唔開心,得般 福 有祖 OO 娜娜 短馬 呢D會開心

但係辛祖個D會唔開心
由杜曹>肥普>南閘
無左南閘 又會吹第二件出嚟
總之唔係拿鳩蛇同Flick
唔係就會Ten Hag Out
占狗行緊好大步棋
清算邊件係黑記
所以真係好唔鍾意班英媒
佢頭先個LIVE有講埋拿鳩蛇同費力克
都係應該一貫做法,領隊要乜類型球員就交俾技術團隊俾幾個選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞