[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
依家係一場直播一場錄播喎
例如?
還原靚靚拳
賀芬咸的21歲射手拜亞(Maximilian Beier) , 入到今季聯賽嘅12球(另外仲有5個助攻),今季有望入20+

Beier 係除咗皇馬攻擊中場比寧咸(16球)以外,今季5大聯賽第二多入球的21歲或以下球員

Bellingham (AMC) - 16球
Maximilian Beier (SS/CF) - 12 球
Cole Palmer (AMC/RW) - 10球
Matias Soule (RW/AMC) - 10 球
Omorodion (CF) - 8球
Sesko (CF) - 7 球
Musiala (LW/AMC) - 7球
Hojlund (CF) - 7球
Savio (LW) - 7球
Evan Ferguson (CF) - 6球
Xavi Simons (AMC/LW) - 6球

Beier 承認,國家隊教練Julian Nagelsmann已經聯絡咗呢位1.85米的射手。Beier 話Nagelsmann打俾佢話Beier在他觀察嘅名單之內,不過話Beier 可能在U21會多啲上陣機會,叫佢keep 到好表現先,一切都有可能

德國現時有大舊佬中鋒Füllkrug 為國家隊嘅首選中鋒。
Undav 最近兩個星期受到輕傷困擾,不過啱啱呢個禮拜已經復出後備上陣,似乎都會入選新一期嘅國家隊名單

加上Havertz 可以任中鋒

Füllkrug, Undav , Havertz 其實已經有三個球員可以cover 9號位

如果名單只係得23人, 一個位一個後備的話,Beier 似乎入選機會不大

Beier 望落高高瘦瘦,但其實背身嘅能力幾好,也有一定速度。類型有少少似Klose , 也有些似Schurrle 。可以擔任前面多個位

現時的定位似係poacher , 如果雙箭頭夾住Füllkrug 或Havertz 其中一人,感覺好似會夾啲

年輕一輩中似係射術偏好,但係要打單箭頭的話身體質素有待加強(185cm 但只有70kg) 。不過仲算年輕,之後睇佢造化

現在,Maxi Beier 入國家隊好似太早

From 西裝友
西班牙 疤隻Yamal 16歲會唔會太癲
呢啲傳曼聯既球員真係好唔曼聯
曼聯買德甲兵有無試過買到好野?
米希達恩同汕漕,搭多個免簽既小豬

好似無個值打得好
條友100% 花迷扮朗狗仔
勁明顯
香川
佢喺費sir教嗰陣踢得好
但椰子嗰套唔岩佢踢
費Sir辜負咗佢
好曼聯嘅球員係點?
the buy-back clause is included.
可信度幾多?
如果係真,都幾on9
點解咁平?
唔去R吓Bremer?
晒氣啦 會用宜家用左啦
係咪要等7月同teamviewer完約先公布新波衫
Don't give me hope.jpg
tier幾
如果係意假打到風生水起
仲壓低個價?
留嚟打後備好過
如果屬實既話 我覺得有set buy-back算係咁喎
宜家返黎英超都係俾啲死左膠鬧到仆街 不如俾佢去第度踢 過下冷河先 祖記又叫做歐聯隊 都多機會見到綠木呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞