[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
可唔可以重拍紙牌屋最後嗰季
只睇阿鵬9up
🔴⚫THE SIMILARITIES BETWEEN THE 2024 FA CUP WIN AND THE 1990 FA CUP WIN

1. Manchester United finished with a -1 goal difference in both seasons.

2. Manchester United won the FA Cup in both seasons.

3. Sir Alex Ferguson and Erik Ten Hag were said to be on the verge of sack at the end of the season by the media.

4. There was a minority takeover bid in both seasons.

5. In Both Seasons, Manchester United lost alot of players to injury.

6. In both seasons, Manchester United didn't qualify for Europe through the league but through the FA Cup.

7. It was Sir Alex Ferguson's 1st FA Cup and it is Erik Ten Hag's 1st FA Cup.

想福上去痛哭一吐被abuse既冤屈
唔洗再討論轉會啦,有排都唔買賣人
國安奴呢
費sir 的軌跡
派飯狗同垃圾槽準備拉隊進場哭訴被光頭佬逼害
其實有冇諗過管理層係諗住等坦星期一放完假翻嚟先同佢宣佈結果加傾續約,所以去到尋日先有媒體報道佢留任。直到尋日之前連DO同其他曼聯跟隊記者都話唔知sir Jim想點,無漏過半點風聲,係咪證明依家曼保護訊息流通做得好好。

我覺得今季轉會窗應該可以唔洗信任何媒體風聲
黑鳩去意假多數都無好下場
不過是但喇,唔多覺有幾大進展空間
希望轉會有驚喜
唉 班友次次up埋啲坦蛇逼走朗哥on9野搞到其他人focus唔到落欣賞朗哥既球技嗰度
算係咁 高過今季expected points個排名
呢幾日撐坦真係過山車
比班流量為王既content provider 玩到傻

又屌占,又話disrespectful,又要撐坦撬起曼聯
結果Fab Romano 話坦no personal issue

Review 都嫌又長又盛,但坦帶完FA Cup 自己都放緊假,唔review 都唔expect 佢會涉及太多下季既操作
尋日有人話坦既一早知board 會做乜,完季前已經有佢哋既meeting

有個說法可以分享下,講而家啲人點解咁無耐性
以前想睇套劇,要提前搵seed download,有機會搵唔到、down 錯down咗套咸片
而家基本上無等呢個動作,比錢就最快,唔比錢都大把免費侵權網

而家曼聯重建,唔好當自己打機,click 幾個制就搞掂,可以屌佢慢,我都覺得等待兩三星期係幾漫長,但現實做野係要時間,做人就要有耐性

當然有人係快,就係車路士保利
人哋由炒肥普到搵麥堅拿,再去搵李城個教頭,再去簽咗人,我哋都仲review緊
至於邊個方向係好更好,就要睇下季點發展
點原陣,明明有出冇入
寧願搵肥安好過續坦啦
安德尊?
睇少我哋神鋒盧卡古
安達臣
又講
佢自己知自己冇好好把握機會啦
嬴完歐聯唔教想去教歐霸?
右翼黎
真呀 坦狗逼害我朗搞到佢杯仔都冇得捧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞