[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢似蝗legend多過曼聯

始終得一個朗, 將青春黃金時期奉獻俾曼聯
向現實低頭,佢又返唔到曼聯,賣走佢雙贏,不過應該提高條款,第二次轉會要至少30%加冠軍分成
50m budget學人重建

上兩季洗大咗,下季又冇歐聯踢咪就係得咁多,一係賣走啲人
講講下無啦啦講老母,都係顯示你人格
Free走妹巴連,溢價入龜Awb 自轉,仲有Vdb 山曹。倒咗咁多錢出去,仲有5 千萬咪偷笑囉。
講啫, 無理由話俾人聽好多budget
早兩日都仲出緊post講邊個邊個會黎接任,話咁快就轉咗做坦想買邊個,呢班鳩噏大師尚書大人
除咗摩三木狗收水, 曼聯年年洗億幾兩億, 有無歐聯踢都係咁

唔太信得50m
要keep 住考試,好大壓力
而家唔關你哋恩唔恩愛事我係要cancel呢條友
同門徒劉華講嗰啲野一樣,有需求咪有供給

content provider 淨係講review 都講咗兩星期,日日講無update 都當自己update 咗

觀眾又睇得開心,對住個tweet 睇到對占蛇咬牙切齒,屌下占狗屌下board 又一日,睇到緊張過睇劇集,雙贏啦
所以真係唔好怪點解啲記者咁鍾意拎曼聯黎吸流量做新聞,因為對住曼迷做效果特別好,曼迷反應特別大
感覺蛇尖唔會洗太多錢買人,如果唔賣走或賣唔走人,其實以而家陣容係夠人,五千萬應該平平地買個中堅同防中加一個免簽中鋒頂海龍
有返少少質素50m夠買中堅咋

防中呀, 唔係買斷阿拔就算下話
曼不嬲都係遲公佈咩都慢幾拍
同一路以黎都係咁講

坦成套戰術真係睇短馬

只要短馬fit 已經夠力去爭3,4

無短馬隊波就會得番oo 帶波上前/ 般一腳whiskey呢兩個effective 嘅轉守為攻方法

有短馬就咩都得

所以中堅首先一定要買 但用波中堅根本難搵到仆街

搵唔搵到都要買個cool 到波嘅中場 幫手帶波上前場
般平時企前d 打番一腳波 / 防反長傳

所以傳嘅joao neves 係好啱踢 除左矮少少之外
佢同oo 嘅cool波能力 如果有埋短馬先踢到控傳
同埋唔怕人迫
依三個星期無咩新聞咪幾好
人地車仔比人買完大灑金錢
我地比人買完得50M
論迫切程度 我會排
中堅 左閘 中場中 防中 右翼 前鋒
呢6個位都要買人 中堅其要兩個先夠數

但現實講
買到 中堅 左閘 中場中/防中 3個人已經好好

中堅 同 左閘 買唔到人嘅 下季都係排678
玩fm24用曼聯都係第2,3季冇錢駛,人工加負債還息食哂d收益,賣人9成要貼人工先deal
中堅
Braithwhixxxx/ toro

中場
Joao Neves

左閘?

買左呢3個

資源有限防中用住on9 + 卡斯頂多季先
季尾on9夠輪換
卡斯如果走

就要買多個防中
50M又信?

俾蛇占撚足兩星期就咪再信班黑記流出啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞