[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
Beier 同開撚打雙箭頭啦屌
兩個應該可以互補
佢同Andy Mitten喺賣盤同依單都唔會為左流量不停講review 去到final stage…etc
吹南閘嗰啲直頭無道德
LW啲料近依一兩年都開始有啲唔可靠,同埋坦風頭火勢嗰期好似有份幫手加鹽加醋踏多腳,所以個人對依篇嘢都係信半成。估計成堆教練應該係得杜曹真係考慮過,其餘名都係攞嚟煲水新聞。

不如諗吓原本杜曹咁接近,最後係衰啲咩好過。
50m應該係關ffp事
AM係真心愛曼跟隊記者,佢由頭到尾都係撐坦,基本上所有source佢同DO同SS係tie 0最可靠。

TA嗰期做新聞傳言搞亂曼聯,嬲到坦禁埋佢哋新聞發佈會問問題,不過係唔記得LW有冇份。
車仔咪一樣洗3~4億 咩事都無
捧盃為自己啫
佢哋全部簽長約拖長條數嚟計,係用未來戰績嚟賭
你唔諗吓曼上十年係咩管理
幾耐無做過單deal係賺到20m
人工高清人又難
你應該記錯左 比人ban係men
TA係DO揸旗咁滯
Laurie Whitewell同Andy Mitten每場賽後都會錄Podcast
你睇下佢地上季賣左幾多
我地又賣左幾多
仲未計我地d人工開支一年都多佢地50m
屌死格拉沙 班管理層 快快賣 西米露 去沙特
咪係, 曼聯賣人唔值錢嗰下死
Sor啱啱無fact check剩係憑記憶
幫手造謠係men個SL,自我糾正翻
狃狗就算成個PIF照住一樣比FFP玩死
你估啲球員好似你咁癲
因為想留坦先落力踢去捧盃
https://www.instagram.com/reel/C8IDwKXIJ-q
祖狗宣佈motta上任幾有心思
蝗 -> 蝗養老隊 -> 疤養老隊
整色整水
球壇迪士尼
有無全文lin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞