[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike

Erik Ten Hag: HERE WE GO!
Erik ten Hag set to be appointed as new Manchester
United manager, deal at final stages: here we go
• The agreement between Erik ten Hag and Man
United board has now been reached on every detail, including transfers strategy and more.
§ Final point to be discussed before the official announcement: terms and details of payment for the €2m release clause still included into his current contract with Ajax.
 No official statement today or on Tuesday - it will take some time to be respectful with Ajax, fans and ten Hag. Depends on clause payment terms
冇成本,起碼賺咗view 數
幾間大報bbc skysport espn出哂怕咩
如果個Board比到信心佢嘅話應該問題不大
佢喺阿積士咪又係咁
一路都覺得傳南閘個timing好奇怪
一係就一早傾掂左完季簽約
以家打緊歐國杯 點會以家傾
如果以家傾姐係完哂歐國杯先frim教練再買人好唔合理
啲波路好粗野下 一陣黎到食幾多牌
唔係DO報?
其實接觸定好合理
各大球會都會得閒同定d potential candidate傾計
係曼聯先咁多記者捕住放大件事
諗起琴日仲有人話有合約係身唔使放風,仲讚而家占蛇唔露半點風聲,保密做得好
坦信軍醫專業
點知曼軍醫垃圾級
Shaw 講教練叫佢上場,佢唔會say no
又講每個人都有啲責任

至於每個人,包唔包坦,就自己演繹
痴線啦 DO都驚炒車唔洗睇新聞啦
官方statement同記者報兩回事喎
講緊放風都唔使風,讚占蛇保密做得好喎
而家記者報係作故仔作出嚟?
咁多名記陪曼迷大型炒車, 抵到爛啦
唔好talk shit la
貼source
燈呀
個陣太多坦狗子弟兵,多一事不如少一事,執好球會管理同其他設施先
唔好再嘈坦問題啦
係咪可以買人喇
David Ornstein: "Erik ten Hag is the second most successful manager in country behind Pep Guardiola."
佢話教練問佢上唔上得 佢話佢一定say yes
然後實際佢應該say no
佢有錯 軍醫有錯 冇人講佢有事

你就硬係陰啲陰啲避重就輕扯埋坦包唔包在內
一係叫坦負全責
DO出聲
占狗即刻做野
代表d咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞