[睇歐國盃算啦] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2749]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好似淨係比你含個Add on已經多過歐聯獎金
皇天擊殺班反坦
拗乜鬼,呢啲都無結論,我又唔係shaw
我都係睇x 啲留言,有人話shaw 句statement 係有blame ten hag,有人話無

呢啲都係睇你自己點演繹
fa cup救命草唔係人人都用到
我覺得主要原因係因為辛祖除左果兩場對PSG之外,表現未驚艷到要多毛高價買佢 (45M對於多毛買人黎講算係天價),所以多毛既立場好明顯就係借得就借,人工我地負責一部分,唔得既咪轉目標
通常咁樣J歷史就出事
冇可能
公海明明講辛球王carry
七一出行優惠:
1 全線電車免費
2 免費乘搭輕鐵、新界西北港鐵巴士線
3 3至11歲小童則可免費乘多條港鐵路線

七一食玩買優惠:
1 6月29日至7月1日海洋公園全日暢玩優惠票低至七折
2 昂坪360小童長者來回標準纜車門票,低至二七折
3 七一過千食肆提供優惠和活動,包括機場、房委會大本型商場、數碼港商場、東日街市、香港仔街市
4 7月1日至7日本地漁菜直送網站或手機APP,購買特定產品享七一折優惠
5 舊油麻地警署「警察禮品廊快閃店」七一額外營業
6 警方送出180周年紀念模型車

勁吸引
除左歷史我地仲有d咩可以J
小妹今年11歲 啱啱好可以免費狂搭鐵
仲可以低至27折搭昂坪360
輕鐵電車, 九龍窮撚點算
冇話全線任坐
而家狙無得串啦禁藥巴都收皮
多狗個X講明World owe him apology
上面先寫緊25m
5月25日
日本網路電視頻道 ABEMA 宣布免費直播歐洲國家盃所有賽事。

好彩冇比錢Now
小妹免費搭到東涌再27折搭360
佢奶過嘢,季尾最後果幾場,會唔會其實好返晒,但唔敢博,佢寧願話自己未好返,唔復出住,驚又傷踢唔到歐國盃,我諗有D曼迷怪佢,可能因為覺得係咁
點解要加錢先有歐國杯, 暑假無英超西甲歐聯又唔扣返錢

搵link都唔俾錢now啦, 食相咁肉酸
九龍區無優惠
睇番大陸網台仲精彩
又4k又有靚女鳩叫
全線電車免費

咁能熱, 櫈又硬, 你比返錢我都唔坐
就係唔想有女先唔睇now
平時無喱頭搵班女仔出黎搞咩絲打講英超,已經夠柒
而家仲搵埋collar,九唔搭八
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞