[KPOP] K-POP 2024討論區 (18)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
點解佢會去
gi
抽狗話gigi d歡呼聲仲勁過nct
所以nct霉過gigi
離譜過屈玹冬
玹冬點睇都係真愛
點解而家好似少咗啲選秀節目咁?
而家選秀節目出道嘅成員唔一定會大發
同十幾年前歌唱比賽(例如:superstarK)一樣,一窩蜂出咗唔少歌手,但係市場容納唔好咁多
再加上無論係大公司定係電視台舉辦嘅邊秀節目,點都會有「造馬」,內定某幾位成員成功出道,參賽者實力幾好都冇用,最終都要睇人脈,所以冇人冇物嘅參賽者都只係陪跑。
無敵靚
其實依家做緊I-Land 2 呢度無人睇咋嘛
棒球業內人士比賽直播中驚爆「芝妍和黃載均已離婚」!網友再提芝妍停更YouTube一事

結婚不到2年的T-ara成員芝妍和棒球運動員丈夫黃載均被業界人士爆料已離婚。

25日的棒球賽直播途中,趁著比賽休息時,解說員李光吉(音譯)與其他人閒聊,提到「知道嗎? 黃載均離婚的事」,接著又透露黃載均性格不好的事情。 這段內容被直播出來,很快就掀起了熱議。 下一輪休息時,當時在場的另一人解釋:「李解說員只是從別人那裡聽來的。」 李光吉也很快意識到自己說錯了話。

26日,李光吉在接受媒體「XPORTS NEWS」獨家採訪時又一次向黃載均道歉,「直播前剛剛聽人說在新聞上看到了那件事,我在沒有確認的情況下就說了出來,確實是我的錯。 因為他沒發揮出實力,我覺得太可惜,有點誤會他了。」

此外,芝妍於20日突然宣佈因私事將暫停YouTube頻道裡的更新,引發了廣大民眾的猜測,指她和黃載均的婚姻亮紅燈。不過芝妍很快就回應稱「無稽之談」,阻止了民眾的猜想。

https://www.koreastardaily.com/tc/news/153868
Koko
fuko 不過睇個勢似入唔到
佢係咪真心中意nj
咁都有得屈我big hit粉絲
我細細個小學聽國歌大㗎 我國歌路人飯添啦
咁你係咪屈埋我係藍絲參加撐警集會呀

人地公司想要咩效果你話人地想要就想要
你咁撚了解人地運作要咩效果
咁你係咪仲唔係big hit粉絲? 咁撚了解
定係你幕後大股東所以佢地跟你要咩效果就咩效果呀
用你邏輯去屈我係big hit 咁用你邏輯你都係big hit粉絲wo
你係路人你咪big hit粉絲囉
班長好男仔嚟 咪黑
是真的
好襯
叫好過宰狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞