[KPOP] K-POP 2024討論區 (18)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
RIIZE - Boom Boom Bass Show Champion一位感言+一位安可

影片
https://twitter.com/i/status/1805892012211933479

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3294984475

1. SM裡面沒有出現有安可爭議的偶像吧? 炤熙平時唱得滿好的,今天安可怎麼了? 唱著唱著就喘不過氣來了

2. Shotaro有點嚴重

3. 只有前兩個人還算不錯,接著就是一連串的的衝擊...

4. 我看錄音室影片覺得他們唱得很好啊,是太緊張了嗎

5. 不是說SM的vocal訓練做得很好嗎...

6. 每次看這團安可舞台的時候都覺得神奇的是,Anton隱約很厲害,成燦很棒,Shotaro令人震驚... 大衝擊

7. 根本沒有一個唱得好的人啊... 站著唱音調也會掉下來,聲音為什麼都像山羊一樣顫抖呢..

8. 如果是女偶像的話,就會因為實力問題討論到留言破千了

9. 站著唱都那麼不穩了,還能夠邊跳舞邊唱現場嗎?

10. 客觀來說真的不怎麼樣,老實講,他們應該是SM現在活動的歌手中唱得最差的

11. 唱自己的歌曲時都會不穩的歌手還能叫做真正的歌手嗎?

12. 除了Shotaro以外其他都還可以啊,反應為什麼這樣

13. Shotaro要多練習了.. 出乎意料的是元彬最穩

14. 如果這樣叫還可以的話,那些女偶像真可憐...

15. 沒想到有一天SM也會因為歌唱實力挨罵ㅋㅋㅋㅋ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)

唔配做sm孩子 好心學下師姐aespa
支持
https://x.com/rt615236991ui/status/1806078614997500034?s=46&t=8JzqHWC4RfmDGsD9SFCX3w

一個冇日本成員嘅女團講咁流利日語!閔媽真有辦法!成功登陸!
一直隱居日本
痴孖筋
閪be 又新女團
全部鬼妹咁
梁朝偉都係bunnies
去日本出道唔練返咁上下日文點上節目同人溝通連識講日文呢啲基本嘢都攞嚟吹奏閔老母
https://www.instagram.com/katseyeworld

又印度又菲律賓咁 好唔女團
流利到首日單Supernatural成首英文歌咁
有d人連識講英文日文都可以吹奏
又話攻美攻日唔可以冇佢
但係果幾個國家人氣一樣墊底
海外團嚟,睇成員背景就知係食正左膠條水
好大陣咖喱味
有話其實係買BT21 , NJ 又捆綁埋一齊 ?
條片就好明顯係BT21,
究竟係咪又 營銷打手?
唔知佢日文程度係咪真係好
以為講左一大段感想 專登開黎聽下啦
點知只係thank you see you next time i love you 果d 行貨野 咁都拎黎吹
日單連韓文都有埋係幾勁
你咁似講緊邊個嘅
班amy屌曬鬼話BT21官網幫NJ賣廣告,line官網揾BT21出會NJ公仔

笑死 識唔識分莊閒啊 水牛學人睇唔起五代top3
日單都有2000萬playlist算唔算創記錄
都係我哋æ好
【theqoo】推熱轉的Karina劉海造型

度勳好識食
竟然肯嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞