[KPOP] K-POP 2024討論區 (18)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
咁都幾肯定唔續
牙災

午夜男團
十週年都唔理佢地
有冇見識過fx 當時仲嚴重
sm好似同時間永遠只可以推一隊女團咁
有新女團出現asepa可能又會放養
空降3000讚
但半夜會有死忠到英雄哥鬥
中小企資源人手有限..
都叫有一齊推過少時同fx嘅
宋茜長駐支那
Krystal 家姐走之後都冇心留SM
得返兩件霉嘅可以點
Yg denied
最理想係合體都唔揾yg搞
gigi到時可以日日係宿舍p圖🖤
I am S can you be my M?
其實係…我諗Vic 一個人喺大陸賺嘅錢應該多過佢返去CB,Krystal又係一個人都搵到錢,根本唔需要CB都賺到錢
宋茜工作室收入高過成隊乜唔係講咗好耐咩不過佢嘅行為都至少好過大陸lay嘅
嗰陣好似話續約都只係為咗SM俾佢地開返場自己團con
講真宋茜真係算係咁,睇得岀係有情有義

Karina❤️‍🔥我
我愛❤️‍🔥Karina

朴寶?
【Melon日榜】《如果我是S請你做我的N吧》日榜空降104 ​​​

年灌男團
Biggest 1st Day sales by 3rd Gen female acts at Hanteo this year

#1. @JYPETWICE With YOU-th — 758,876
#2. #NAYEON NA — 286,290
#3. Red Velvet Cosmic — 139,556
#4. Wendy Wish You Hell — 68,225
JYP女帝君臨
NAYEON has made history as the first female K-pop solo artist with two consecutive albums in the top 10 on the Billboard 200 chart! This incredible achievement was made possible thanks to ONCE! 👑💖

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞