[KPOP] K-POP 2024討論區 (18)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
講咗好多次啦 仲講唔夠?
Karina❤️‍🔥
毛都唔露條就算9數啦
“If I’m S, Can You Be My N?” by @TWS_PLEDIS debuts with 120,453 streams on Spotify Counter.

其實佢地注Spotify 會好啲
咁樣好尷尬
咩級數
痴線 TWS 買勁多views 704萬 爭人歌一位,like 數得8.4萬
相反Red Velvet 538萬,like數46萬
有冇搞錯
Krystal 家姐,係祖國好紅。

依家係繼 允兒❤️‍🔥之後,第二個少時可以講到普通話
https://youtu.be/yPOGMMliJUc?si=1Eq-FrTWb8FNrQy_
繼之前瘋狂聽 Aespa❤️‍🔥 - Armageddon之後,依家瘋狂聽依首
孝淵
最撚憎uuuuu
閪B唔夠錢兩樣都買
佢係f(x)一個好隊長
RV MV似Midsommar就係致敬 其他團用RV related嘅concept就係抄襲
發現啲人原來唔識分抄襲同致敬
平時啲正義魔人去哂邊?
佢上浪姐啲noise都唔夠王心悠
嚟香港霉到同鏡下弦開拼盤 fm要喺酒店ballroom搞
btw有冇人知佢嗰fashion brand搞成點
都市傳說係完約嗰年嘅smtown 難得Krystal肯上台
連宋茜都有特登飛日本,但sm唔俾佢上台,所以最後都係得三個人
視野遮擋席&無入場禮品
一小時內售罄
https://youtu.be/h8Du6_7ZOIM?si=upyWL4Ive-7zKLjC
咩節目嚟
唔講唔覺有呢個節目咁
d仔幾香咁
柄帆 好正
同gigi一樣識講咩話都wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞