[KPOP] K-POP 2024討論區 (18)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
次次都係G個樣出事
SM總是用來做MV預告封面的女人Irene
六鳥一

唔止kpop、kdrama都係
仲係廿年前咩?
雖然kpop偶像成員年紀越來越細
但係喺演藝圈地位最低
出身細公司嘅話,資源有限,可以去音樂節目登場已經算係咁。如果冇乜成績嘅話,唔好話仲有冇得拍綜藝、演戲,分分鐘下次仲有冇cb都成問題。
仲未計由訓練生捱到可以正式出道唔係個個都得。
完約之後做演員嘅話,一來要同大把演員競爭,佢哋中途出家有排追,二來演員出身都唔係個個有工開,女演員主力都係95前,而家四代團唔少都係00甚至05後,有排都未論到佢

GG fb頭像改咗隻熊 有啲比佢嚇親

熟女風aeri chan

見圖請投日本好女孩aeri chan
同豬華叮噹碼頭
唔知朴寶投邊個呢
[閒聊] 反應分歧的TWICE娜璉舞台服裝設計

反應分歧的TWICE娜璉舞台服裝設計
https://reurl.cc/RqlVYg

娜璉新曲'ABCD'回歸舞臺服裝整理 (如圖)

大家反應最好的是白色和紅色這兩套(上排3&下排3),大家的pick是??

舞台
https://youtu.be/6zQ6r5mMqOw

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3290714264

1. 我喜歡綠色和紅色

2. 白衣配牛仔褲超美

3. 我喜歡這週音中的造型,因為髮型好看

4. 1,白衣配牛仔褲果然是根本

5. 全部都很漂亮,但白衣配牛仔褲真的很瘋狂

6. 我選紅色的娜璉

7. 一定是白衣配牛仔褲啊

8. 我最喜歡戴眼鏡那套的服裝

9. 我更喜歡紅色

10. 看來大家的眼光都差不多kkk 我也最喜歡白衣牛仔褲,然後接下來是紅色kkk

11. 一定是白衣牛仔褲,我從MV看到那時候就覺得很驚艷了

12. 娜璉現在的造型師是誰??

13. 人氣歌謠的服裝最漂亮

14. 裸露又火熱的風格不適合,戴眼鏡最棒

15. 我選紅色,7個合照中戴帽子的是為什麼是首播服裝呢? 那種帽子戴起來臉上會有陰影,不適合在音樂節目上戴

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
仲以為係zero
美人個封面靚到
其他人啲衫出事冇人想睇
啲法令紋...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞