Now E來屆英超西甲不再 單季單月收費告終 Now TV成真正「獨家」

549 回覆
5 Like 153 Dislike
唔要盒係咪一定388 6星個plan
『Now E』原有提供的節目及賽事通行證,如1日賽事通行證、月費計劃、及季度通行證等,將會繼續在『Now 隨身睇 』上提供,讓客戶可以靈活訂購如英超、西甲、及NBA等體育賽事。新一個球季的訂購計劃及賽事通行證詳情,將一如以往在球季開始前公佈,敬請密切留意。

聽住先
開季前先公佈
$298 NowTV app
$328 機頂盒

大家會點揀
有下季點未呀屌你
hami 要台灣公司名,電話,身份証no.,亂填得唔得?
78蚊台幣?
而家我連西甲都唔想睇, 只對英超歐聯有興趣, 有冇師兄個價做到200以下?
續約係都要逼人食個48機頂盒
谷鬼氣直接取消咗算
subscribe左now tv點知Sony tv裝唔到佢個app
明明os已經9.0以上
試過dl個apk落usb,但插入電視都見唔到有個檔
有無ching知點解決
google tv ?
買apple or,chromecasr la
係google Tv,
平時係play store dl app落電視
而家想裝now tv會出’This app is not available for your device’

買個apple tv要點操作?
apple tv唔得
airplay only
你sony 有冇airplay
頭先打上now,佢都話只可以幫我裝個機頂盒
又要多舊野就麻煩
airplay有既 ,要iphone mirroring
唔介意嘅話買隻小米tv stick
等得嘅下個月買google tv steamer
Chrome cast
終於知咩事
Family plan屋企人喺美c fd
所以地區限左
我整咗個新google id login tv先dl到

但唔知做乜deactivate左個語音輸入功能
無論係play Store, Netflix定YouTube 都無得voice to txt
去setting又無得較 可能要還原Factory setting
冇GOOGLE PLAY果D電視先用得?
開季要試吓台灣
知唔知英超有冇688台 想睇阿鵬, 有冇師兄收到風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞