Now E來屆英超西甲不再 單季單月收費告終 Now TV成真正「獨家」

549 回覆
5 Like 153 Dislike
明報Fake News狗
姐係要裝多個apps同開nowtv acc?
好明顯係你唔知要用edge先睇到
而且一定要用windows
now個電視app睇直播其實幾窒
衰過電話app隨身睇射上電視
不過方便啲咁
屌你老尾咩 我個nowe盒點算呀 你幫我裝個now入去呀
買個好d既vpn一年都係300唔洗
利申:用左幾年
獌還獌 偏頗到咁出面
真係裝到架
我電視app 唔lag 但delay 1分鐘以上
我都係
你係咪用samsung?
1080p?
如果有apple tv app會方便啲
佢個盒我都唔想用
但最順最快係用佢個盒
但4k又話要收多幾十蚊
啋佢都傻
Sony 同 lg
屌即係唔關電視事
佢個電視app垃圾嚟
香港電訊(HKT)(06823)發言人回應時表示,「為迎接未來更高質素的內容及串流技術,我們已由今年1月開始將『Now E』客戶升級至『Now 隨身睇』應用程式,以享受更優質的串流觀賞體驗及服務。

『Now E』原有提供的節目及賽事通行證,如1日賽事通行證、月費計劃、及季度通行證等,將會繼續在『Now 隨身睇』上提供,讓客戶可以靈活訂購如英超、西甲、及 NBA 等體育賽事。新一個球季的訂購計劃及賽事通行證詳情,將一如以往在球季開始前公佈,敬請密切留意。

『Now E』原有客戶升級至『Now 隨身睇』後,將有更多的節目內容選擇,亦可享提升的服務功能,包括更高清的內容。

所有有興趣的客戶,現時只需於網上進行簡單登記,即可獨立申請不同內容組合,以『Now 隨身睇』觀賞更多元化的娛樂及體育節目。」

https://hk.finance.yahoo.com/news/hkt-now-e-%E5%8E%9F%E6%8F%90%E4%BE%9B%E7%AF%80%E7%9B%AE%E5%8F%8A%E8%B3%BD%E4%BA%8B%E9%80%9A%E8%A1%8C%E8%AD%89%E5%B0%87%E7%BA%8C%E5%9C%A8now%E9%9A%A8%E8%BA%AB%E7%9D%87%E6%8F%90%E4%BE%9B-064156573.html

無論點講都係放棄咗Now E
係咪暑假後cut?
絕對唔係貴平既問題
Nowe 好在就係買pass, 一筆過想睇就比錢
Nowtv要續約,聽到都覺又煩又賤,次次打黎都唔同價
想問下係咪播足英超咁多場?
而家唔係澄清咗,話可以買pass咩?
咁開波前幾粒鐘開住條link就避到?
同埋咁可以做證據架咩定係問isp 拎data
而家再續3年真係300內連埋接駁費

但係就唔知新英超投唔投到,
雖然香港都冇其他公司競爭到,都係博一博

而家搞到唔出pass 唔通now 都想放棄英超
yes
應該係文中嗰兩隻sales狗想水鳩個明報記者以後無NowE睇英超氹佢簽Now長約,個記者就信到十足就出咗呢篇新聞,結果搞到咁大單迫到Now官方出面親自澄清
Nowe黎緊30/6完,nowtv有冇同我本身買既差唔多價錢plan 仲要有埋4k 想追F1同下季波,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞