Now E來屆英超西甲不再 單季單月收費告終 Now TV成真正「獨家」

549 回覆
5 Like 153 Dislike
我嫲嫲住公屋,有個有線sales拍門呃佢話中左獎,呃佢簽約之後我地發現左都做唔到d乜。完約時幫佢cut都好撚麻煩
就係有義士攞刀上去搞大件事最後先可以輕鬆cut 有線
咁都好過香港而家電視除左now,一場英超都睇唔到wor
99台間唔中有播
viu 咪有播個下
因為佢係續約plan 新客無的
Now E果日冇事用咗兩季,但宜家
其實上連登都大把link
依d 生意邊有得做ga
now e最正可以兩個人夾,除2真係平好多
套劇有寫邊個台既劇,正常喺 now player 你冇訂會灰咗或者叫你訂閱
上次係幾時我之前係大陸睇廣東體育,佢地每輪都有一場電視免費直播
你應該早開app,我見d人遲少少入都入唔到
仲要有4K, 屈機
係有線唔比人cut, 然後令人簽約意慾大減,冇人 join, cash flow 少咗,自然慢慢陰乾
點做到
Same
我都有用 世界盃 歐國盃都係 now e
有線自己開個頭用高價搶播映權先
我反而試過好多次快過幾十秒
當年佢係比梁振英玩死,遲遲唔發免費牌,當時有風放出嚟係有免費牌先投奧運
多謝喎,睇波本身就應該係公眾娛樂黎
叫佢比 cut form 自然有好 d 既價
所以奧運你咪可以免費睇
1996年,有線寬頻旗下有線電視就以約100萬美元投得1996-1999年賽季播映權[1],每週次直播兩至四場賽事,由蔡文堅,馬啟仁等主持。同時,無綫電視停止播放賽事。

而於2004年,有線寬頻旗下有線電視以不多於7.8億港元投得2004到2007年的3季英超播映權。由於有線重新投得英超播映權,故與ESPN終止合作。同時,無綫電視停止播放賽事精華。

2006年,電訊盈科旗下Now TV以天價兩億美元(約十五億五千萬港元)投得2007-2010年賽季播映權,每週次直播全部賽事(其中兩至三場高清直播)。
上次係幾時冇緣睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞