Now E來屆英超西甲不再 單季單月收費告終 Now TV成真正「獨家」

549 回覆
5 Like 153 Dislike
要廣東話有粗口聽,仲過癮
我都知
但呢個係唯一辦法
事實係班客可以搵網上link 但佢少咗個客就係少咗
早排有個名宿都講過呢樣野
所以我502 都平左十蚊, 係咪應該要感恩

你睇上面啲回覆就知每個人既價都唔同
今次斬手指唔撚再幫襯呢間狗閪公司, 聽大陸仔講波算
(其實我本來覺得公屋户平啲已經好唔公平)
我意係係同時只可以now機頂盒+2個流動裝置
如果你話其中一個用電話開app睇,再appletv射去電視
呢層我都唔清楚
開脫啲乜
人哋真金白銀買個轉播權
收返客人錢有乜問題

而且啲錢大部份落英足總袋
你唔去屌鳩英足總播波點解要收錢?
住英國仲要個個月要俾電視費養BBC
我見LG有now tv app 可唔可以同時間兩部電視用電視app睇
硬係要人食骨,縛埋啲垃圾channel
啲新聞電影我大L把platform 可以睇la
可唔可以唔好再用啲咁嘅經營手法
正正經經就咁賣個英超plan
只能夠講香港睇場波都貴過人
Now 都有佢既難處,唔咁做搵唔到錢
不過我就唔會比錢睇呢間撚屌公司
仆街諗起煞科果日成個now收左皮
果時仲諗住轉now e算
唔知喎
落去門市問好過
依家有nowtv 電視app, 但delay 1min 以上
上大陸直播又清又有小姐姐講波 又唔係慢好多 十幾秒唔明點解要睇now
理論上係冇問題
但係delay到傻
我用samsung個app delay超過1分鐘
我都係1010 PCCW now用戶,一次續約俾一次貴喎屌
我冇屌now收錢wor
班友唔知有線幾咁閪
cut唔到有線佢哋當潮文
唔撚記得咗當年成日收多錢又cut唔到
攪到真係有人揸刀上去有線總部
睇波啲bundle又閪
下下逼你縛鳩埋啲唔睇嘅嘢或嗰啲超老土嘅電影頻道
完全冇新片上!
仲有你講嘅頻道唔夠睇唔足啲賽事!
關乜潮文事
你睇文就覺好好笑
實際真係會無端端班你加價續約cut唔撚到
還個機頂盒煩撚到仆街
自己做臭哂個躲

原來好多人已經唔記得呢單:
Cut單糾紛 怒火刀客 血洗有線
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20140923/mobile/odn-20140923-0923_00174_001.html
人大咗懶得搵link唧
唔買由鳩得佢死好過
你聽佢鳩噏
最後未又係星和買起咗成個英超轉播權
好似世界盃咁俾幾場其他電視台播下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞