[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
相反, 我係想帶出呢啲角色球員只要有一個好LEADER就會有超水準表現.
垃圾唔駛踩都係垃圾
有冇莫湯保心口碎大石張gif?
譚champ但fmvp唔到又有排畀人jer
佢本身又唔係手感咁搶
譚>啡啦
你依家就係用緊大監同一招去捧古人, ai 點樣可以今隊友防守好左呀. 佢守廢啲隊友多啲機會表演咩. 隊友勁就佢buff. 佢勁就佢勁.
笑死
講帶Role Player蝗唔係數一數二都數三啦
07個隊騎咁廢都入到Finals
15個隊騎咁傷都偷到勇兩場
想知 塞迷 真乜鳩裕也個人諗乜
D人笑塞東弱西強先入到finals 就話人唔識波

D人話塞個陣勁入到finals 又話人 雙j唔choke先講
讚彈都唔得我dllm死白卡死狗 又好似當年咁贏就衝出黎輸就死狗咁
弱智AE攻勁過LUKA
真心唔知佢做乜鳩
跟住又有一個塞迷成日無啦啦提住士官長點點點
明明無人講過熱火同jb
佢啲Clutch time表現感覺一般般
所以東岸mvp先比左啡
令隊友可以專心做自己擅長嘅野喎, 你覺得好容易?
今年都無應該生涯都無咩機會
啞 19年 帶速龍個championship run 係all time 級別
譚仔未有類似既成就可比
點會無. 早幾日仲有人話有jb 熱先剋到塞
金塊今年搞咩 佢同mpj屋企都咁
佢嘅做法咪就係我講嘅消費隊友囉
數字人咪成隊守等ai 可以專心攻. 角式定位問題. 呢啲攻守分配明確先最易搞
3場主場輸鳩晒有冇咁撚離譜
九唔搭八
帶到老母華比人高薪挖角又消費隊友
07騎個Gibson唔係跟過蝗又有幾多人識
你講雞塊?
下 我陳述我封鎖佢嘅原因係因為佢係白卡 佢無啦啦spin咗去我講熱火你又落埋搭不如你用多少少時間睇佢之前啲留言好過
兩隊都冇乜好感 可以退league pass了

但牛仔總冠軍please
唔想雙J兩隻小丑 champ到
經驗點睇都係譚多d啦
東決都唔知入過幾多次 final又入過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞