[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
民意調查

塞4-0
塞兩隻鳩屎佬得唔得呀
有d white就唔同講法
果陣有DPOY Smart同大白
都係比手感硬爆
仲有見頂同MMA綠守爆雙J

小牛點守雙J睇落唔樂觀

都係靠雙j自己做嘢
靠雙j自爆
早兩年玩load man又話冇態
今年因為新例焗住打多左又捱唔到playoff
Kawhi真係已成廢人
幾個新門面

攻 sga>ae>luka>Tatum
守tatum> ae>sga> luka
視野傳波 luka>>>Tatum>ae > sga
Eq sga>Tatum>ae> luka

Overall: Tatum>luka>sga>ae
牛同塞邊隊正氣同乾淨?
有100%KP 塞7:牛3
有70%KP 塞6:牛4
冇KP 50/50
個膝頭似真係搞唔掂啦
Kidd同榮叔第四次入決賽
屈經驗都屈撚死
塞狗一去到final一定會話porzingis出得返
Luka得分王喎
主要係tatum clutch game會手軟
6 6緊
決賽好好睇 賽終於可以認真打
約已續驚閪咩

佢自己話Finals見
eq 點定
咁又係死都係死艇
PG都可能唔玩
如果Luka唔係咁怨婦係好受歡迎的
塞打波就好悶 唔太夠星味,加上唔知會唔會東岸MVP後有心病
有冇手腳會去戲院睇
都唔知有無狀態
你去問下Kwame Brown同Smush Walker, 佢地好清楚Kobe做左咩成績出黎.
幫隊友打出正常水準係做星嘅條件
無錯, 正如我所講. 你睇返Parker, Brown, Vujacic, Farmar呢啲角色球員都係Kobe隊友時期就係生涯最高光時期.
你啱 年紀嗰啲全部唔使考慮

林書豪拍kobe嗰陣一定勁過係nyk 猴一定勁過係magic Nash 一定勁過係太陽

唔係話要discredit kobe 但係作為一粒巨星一定有帶隊能力我唔認同 mj係巫師打左啲咩 ai幾冠

我仲以為DW, Nash同林書豪果期嘅呢三個人能力已經遠遠不及之前係人所共知, 乜原來唔係

MJ打巫師果陣有咩問題? 除左好自大果個Jerry Stackhouse之外你有聽過其他人投訴佢?

AI入Final個陣主力係Eric Snow同Aaron Mckie, 你對呢啲人除左係AI隊友之外仲有咩印象?
東岸咁廢唔出porzingis都好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞