[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
佢點扮無野
Draft 佢個隊都唔應該搏啦
睇唔知咩news 講 起碼抖9個月
你唔計佢二佬champ
咁harden 依世都過唔到Wade
因為佢冇咩可能再做到大佬champ + fmvp

咁有機會跌wor
唔係topic揀唔起 而係bronny更有性價比
登登有mvp, 6x1陣, 3x scoring champ. 如果有個2佬champ 有價講.
Wade 同一隊三冠
當年計歷史最佳SG 基本上只次於MJ Kobe
字母要計所謂地位 仍有待更多榮譽
跌就跌硬
條友仲要玻璃底
傳授Tiki Taka
字母大約15~20 Wade 20~25
聽日viutv直播係咪冇咗peter講
見佢好似去nowtv直播
字母史二pf
暫時來講一定未係啦
已經係啦 KG Nowitzki都少佢一個MVP
唔覺得2佬champ > 得過Wade
Wade 3 champ 1fmvp ,,
First team 雖然得2次 但sec team x3 third team x3
Def sec team x3 , scoring champ x1

你點贏到呀 就算有1 mvp 如果2佬champ得一個
又唔可以咁計
Rose 有一個 MVP
Nash 有兩個
咁佢哋地位咪過John Stockton Jerry West?
mvp 咪頂你個大佬冠. 多4個一陣同2個得分王咪睇你同點秤.
Rose呢個咁極端嘅例子都攞出黎

Nash係過Stockton
好開心開波前一日又有得拗歷史地位
跟返我推薦嘅schedule
最鍾意睇鬧交
字母有mvp有fmvp,連一陣都過晒dirk kg,成日俾人攞出嚟講嘅dpoy都有

真係差唔夠老咩
根本字字依加原地退都保底top 3 PF
另外Jerry West係史上最比人underrate嘅人之一
睇一睇record發現Bird Malone Duncan LBJ 字母 呢五個人對上45年都起碼霸咗一個一陣位
發覺呢度d人睇MVP睇得好重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞