[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
好睇佢係咪真心佩服對手某個球員 好似咖喱 KD 油雞呢啲我記憶中佢係會留低講幾句

https://www.youtube.com/watch?v=LsFwdCgDlbQ

基本上冇慶祝即走得2021同今年兩次
所以你岩,真係次次
我記錯sorry
不過2011?
完場Dirk即走
40秒後先見到foj離開場
冇證據證明佢有定冇恭喜人
但唔係即走
https://www.youtube.com/watch?v=_f1QXyoByg0
純印象流 想問下榮 對塞係咪輸多過贏
Fb 見d cm話榮對塞未贏過
收嗲啦傻西肯面對當年未?一人影衰塞迷
死臭雞又做返沾狗
是其是非其非
我見佢話次次先專登睇下係咪咋喎
今年NBA總決賽隊伍的組軍方法:

1. 打劫籃網得到球隊重心
2. 找Sam Presti爸爸接收爛合約,還有長人贈送
3. 在巫師特賣場順手牽羊拿另一位中鋒
4. Grant Williams給我滾
1) 何來打劫nets?
當時風評好像是說mavs on9, 俾咁多野去換irving喎

2) mavs 一早已睇中了lively, 就算不和okc交換 pick, 也會是用自己pick 10選lively, 只是okc怕cason wallace被 magic 用pick 11選走,才和小牛交換pick, 給小牛機會白嫖了omax, 正宗空手入白刃
漏咗樣 你要搵Nico做gm
在我眼中, 小牛nico才是今年最佳gm
Gsw 3個all star
Curry green wiggins
又或者我講多次我立場
想 DAL 贏
不過 BOS 真係勁啲
Career Playoff Leaders and Records for Points Per Game
Rank Player PPG
1. Michael Jordan* 33.45
2. Luka Dončić 31.11
3. Allen Iverson* 29.73
4. Kevin Durant 29.32
5. Jerry West* 29.13
6. LeBron James 28.44
7. Donovan Mitchell 28.09
8. Devin Booker 27.98
9. Anthony Edwards 27.78
10. Nikola Jokić 27.66

真係咩紀錄都有佢

果然係goat

雖然只係第六
夫子的愛
雙J輪姦榮縮了
話 mavs on9唔係用太多asset. dfs,dwd, 1xfrp, 2 個2rp. 換到隻as一定賺. 啲人話on9 係個trade, 風險高. 榮叔會唔會搞事,仲要搞續約.
但我覺得本身唔算高風險. 小牛原陣上限都係1,2輪. 呢堆asset 唔係榮叔trade me 加多倍都未必夠換.
破唔到包夾都唔肯傳波
Legoat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞