[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
BREAKING: The NBA is closing in on an 11-year, $76 billion media revenue deal with ESPN, NBC and Amazon.

ESPN — $2.6 billion a year
NBC — $2.5 billion a year
Amazon — $1.8 billion a year

The 2024-25 season will be the final season TNT airs NBA games and will mark the end of “Inside the NBA.”
斷acl 都冇impact?
廢老同紅撚有咩講?
唔係話輕咬柴咋咩 點解結果都變咗acl
咁開季打唔打到,定要抖一季先?
屌以為今日開波
聽朝呀
LEBRON!!!
上個po我已經講咗係7號唔係6 樓主唔fact check就咁開
請錯咗假
About Irving

生死之交當天不知罕有
到你變節了 至覺未夠
多想一天 彼此都不追究 相邀再次喝酒
待 葡萄成熟透
但是命運入面 每個邂逅
一起走到了 某個路口
是敵與是友 各自也沒有自由
位置變了 各有隊友

Said LeBron James
美國時間
LEBRON!!!!!!!! THE GOAT!!!!!!!!!
有冇por仔頂唔會輸
LBJ d 中文都幾好
有名你叫 LeChina
依家登嘅狀態已經每況愈下 應該唔會過到Wade
咁撚長屌撚死佢
Harden champ 都冇點過
Wade 3 champ + 1 fmvp
我意思就係佢冇乜希望可以champ 如果佢仲要肥約咁應該就維持依家呢個成就
Harden點會過到Wade
Kawhi Giannis 都未算超 感覺地位差不多
其實wade得 1 FMVP+兩次一陣
字母2mvp 一定超咗 爭未退休姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞