[NBA Finals Game 1 - June 6]2023-24 NBA季後賽討論區 (60)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
而家先係佢嘅regular season
小牛個底或成關鍵
Day 1 屌高啤
Day 2 傾LBJ vs Jordan
Day 3 眾球星歷史地位排名
Day 4 眾球星歷史地位排名
Day 5 眾球星歷史地位排名
Day 6 眾球星歷史地位排名
Day 7 Finals Game 1
原來Luka fans係基佬集中地
作為一個連登仔都係撐塞算
塞迷都咁話,撐唔落譚第一
Kobe同隊Odom可以出到最佳第六人
MJ同隊Kukoc可以出到最佳第六人
AI同隊Mckie可以出到最佳第六人

如果你從中得出嘅道理只係佢地有好幫手, 咁只可以話你真係唔識波
搵極都搵唔到片
歐洲金童
只願基他一人
咪即係今年husky

btw莫湯保當年好似已經35
不嬲off season先開工
譚今年fmvp加埋啲一陣夠唔夠過啞?
始終啞第一個fmvp水份好重
當年數字人賣防守, 你點講得出ai 無幫手. 同rose 11 公牛一樣. 啲人成人話佢哋無幫手
唔夠 最佳一陣同All star好似係差唔多 啞狗仲有多一個FMVP
譚狗陣同as 有排刷. 但今年如果champ 唔到又會繼續比人笑
防守成日畀人忽略
你完全搞錯晒我講嘅野. 你要從上一個POST開始睇.

我係講緊真正嘅星可以令隊友打出正常甚至超水準嘅表現, 我唔係話任何人無幫手.
老唔代表廢嘅 當年仲要係DPOY
慘在要佢單防全盛Oneal
邊個守都死啦 完全被打爆
如果今年champ唔到好笑程度同11年LBJ一樣
再直接啲, 我係屌緊LBJ呢啲Fake Star長年消費隊友黎捧自己.
結果論 無嗰條女左右逢源都未必見到後來金雞獨立嘅一人一城
AI入Final個陣主力係Eric Snow同Aaron Mckie, 你對呢啲人除左係AI隊友之外仲有咩印象?
你呢句discreidt 緊ai 之外既全隊數字人
譚點解咁多hater
竟然喺當值面前話譚爭波打
啡>譚
條老屎忽每日任務就係吹古踩FOJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞