隱形眼鏡contact lens 交流區

211 回覆
9 Like 3 Dislike
擺上carousel應該有人要啦
basecurve 唔係好關事 散光con郁唔郁係睇物料同定位技術
你邊度買?
88果d係咪有得退貨?
有冇巴打試過晒oasys同oasys max
oasys max係咪真係c服好多
唔該Ching
Rudy project, 720 ,係咪都係加副小鏡係太陽鏡入面
而做到度數呢?
有冇人試過泰國透明/color con? 想知抵唔抵玩
就係88買
carousell唔比賣con ban左我個post
唔該哂Ching
去左銅鑼灣rudy project
偷空最多做到200度,
我300度做唔到
一定要內鏡,內鏡好多跑友話會暈

睇嚟都要配con
佢似呃鳩你rudy project cutline 散光加近視係上到600,去荃灣目匠睇下,見佢好多近視風鏡

真係唔得的話,我500近視 150散光2nu都做到,跑步真係唔跌
coopervision月con
HKTVmall 買200蚊一盒
【淘宝】https://m.tb.cn/h.gPDTU46uErUaehN?tk=Arnk3eikgrO CZ0001 「近视定制Oakley/欧克利Jawbreaker OO9290骑行速滑射击防冲击变色」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开

oakley都可以
2 weeks 有邊隻推薦 依家用緊acuvue
400零度近視 200度散光 但體質唔好敢成日長期對mon 隻眼愈黎愈乾 眼乾就會頭痛平時都係出街扮靚先戴下
戴開cooper Clariti Day con
有時ok有時都係乾到想係咁滴眼藥水
如果想試其他 係咪oasys 同 myday都多人推?
咁佢會幫你驗眼
大公司有售後
叫用錢買服務啦
你上網買完唔岩你搵返佢搞就難
如果眼乾既話試下博士倫ultra one day同alcon dailies total 1
咩叫眼部下垂?
Sor 眼瞼下垂先啱 即係會令隻眼睇上嚟細咗
最近試咗oasys max 真心正, 恍如無物 但鏡片有少藍光黃
我去驗CON度數,佢驗出嚟深過眼鏡度數
正唔正常?
有興趣
隻眼勁敏感
帶咗三日 淨係帶到隻左眼 激死
有無巴絲帶散光color con都係唔太清?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞