[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
朗狗無聯賽杯
去其他地方睇醫生,唔通留係到睇曼聯隊醫咩
有,05/06
連狗如果老老實實打返啲擦鞋仔波,應該同蜜湯差唔多Level, 但佢當自己萬歲巨星,咁冇計啦
同意
單手仲可以伸長多半個波位
即係夠晒位到個波都仲有位淨
捧盃走好來好去

再留份轉會費都叫留低一份心意
輸比獲加都情有可願既
唔知會唔會調返轉傳有邊間球會想搵坦克教
除左之前拜仁
咪一樣有齊
阿積士
尋晚都叫做勇嘅話,條仆街死都唔使恨
屌 記錯
曼區心路歷程2023-24

[匡智麥躝得未] 曼聯終極FF暨格狗冚家剷吹水區 [2375]
[光頭坦狗吹大哂] 曼聯終極FF暨格狗冚家剷吹水區 [2382]
[一個曼聯,只有一個Mason]曼聯終極FF暨格狗冚家剷吹水區[2389]
[垃圾雙8行唔通]曼聯終極FF暨格狗冚家剷吹水區 [2396]
[潮撐水大哥] 曼聯終極FF轉會窗暨基達菲球迷吹水區 [2424]
[查頓水曹我正式屌你老母] 曼聯&基達菲終極FF自轉未來吹水區[2431]
[光頭廢西唔出Sancho的報應] 曼聯終極FF迷水區 [2456]
[收皮啦占狗] 曼聯終極FF球會末日吹水區 [2480]
[願意用拔狗湯狗換取Fred回歸] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2531]
[一個二個唔想踢唔想跑就躝 頂你個肺曼聯執柒佢啦] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2540]
[Mctominator] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2544]
[正式歡迎蛇占] 曼聯終極FF群魔亂舞吹水區 [2574]
[You have our respect Jürgen] 曼聯終極FF群魔亂舞區 [2590]
[高普走我好撚開心] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2591]
[打英乙仔踢到都咁撚柒] 曼聯終極轉會FF 吹水區 [2592]
[左閘安東尼]曼聯終極FF蛇占搶人才吹水區 [2618]
[9A carry] 曼聯終極FF及群魔亂舞吹水區 [2636]
[多謝傻軌清明時節送三分] 曼聯終極FF坦先生最後一季悼念區 [2658]
[要不是安娜娜 曼聯要做英超之恥] 曼聯終極FF轉會吹水區[2681]
[光頭幫已征服記者會] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2684]
[我們中出了個光頭]曼聯終極FF來季歐洲賽資格暨吹水區 [2704]
[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

Topic of the year - 金采源(反駁隊) [多謝傻軌清明時節送三分]
龜唔做隊長成個人正常返好多

慢同鈍就梗㗎嘞
但起碼冇場場派膠再膠化埋隊友
好似搵左尼斯個教練了
日本無佢嘅字
仲有 2008-2009
佢正正經經做下跑狗,依家就可能仲係曼聯
係曼官網買m碼
應該係歐洲碼黎?
巴塞 沙維未教前
喺咪
亞S=歐S
亞L=歐M
Topic of the year - 金采源(反駁隊) [多謝傻軌清明時節送三分]
即頭係TOPIC OF ALL YEARS
我覺得佢係覺得一吐烏氣而喊
摩佬咪小三冠
已經唔一鳩樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞