[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
炒坦之後去熱狗幾好
2季2冠的話 我諗熱狗真係當佢神咁拜
熱又少啲傳媒焦點 少啲球星大帝
最緊要係有返短馬
佢傷嗰段時間真係同ddg 時期無太大分別
係差在ddg直接俾對手定on99俾後衛再俾對手
但長遠計都要解決on99唔識守近柱同地波呢個問題
擺明塞死中間
俾你兩邊做波
防中+翼守k角位
其他球員塞禁區+禁區頂
放兩隻閘對佢地兩隻翼
尋日兩閘超水準守死兩邊都係關鍵
應該話有短馬會再勁啲
帶呢隊曼聯兩年兩冠 cv爆靚啦
中上遊果班仲會理聯賽踢成點咩
平時弱隊通常係442咁泊大巴,424既sharp真係小見
連堅尼都串
有間球衣精品店 現貨850 有oo
至少都要respect下佢 唔識講英文真係會俾英國記者玩死
摩狗之後最成功既領隊
嗰隻環保膠快樂小花貓呢
呢球反而係面具佬最大問題,本身曼城後防失咗位,加拿祖個位係十分有利,只不過佢第一下痴唔到彈咗下地後防先追得返,但嗰時龍門已經衝定出黎封位,其實佢判斷係無問題。

只係面具佬唔想輸孤寒波,佢有時間將個波頂去邊線或者底線。
其實呢個黑鬼點解咁出名
成班都仆街架啦鏝城個115又唔見啲page抽水
因為夠on9
越on9 越多流量
Bark
你睇佢個yt channel 先講
專做on9野搏上位
本質上同光頭bob冇分別
GET BEHIND US ONE MORE TIME
心理質素weak 本身未夠班著10號
就好似麥龜唔做隊長包袱輕咗反而有機會調整

坦應該一直有輔導佢
上季好似都同佢講想做頂級球員就要忍到痛
佢真係忍痛踢咗幾個月好波以為自始脫胎換骨
之後續約人工加到痴晒線又迷失過
佢本質應該唔太差,但曼一直太優待佢養到好難教
唔識湊仔再有潛質都死
好似明奈嗰種突然彈起但俾人感覺仲係好humble嘅人真係絕無僅有
唔知點解咁多人睇
以前睇過佢啲fifa開pack片 特登懶搞笑鳩up up錯啲國家名人名 又成日嘈到成隻馬騮咁係到鳩叫
打oo呢d位都係humble d
踢前都咁humble 又差咁d銳氣
牙坦不嬲俾好多機會人
可惜有幾個都自動棄權
點解廢福好似冇哂腹肌咁
我覺得無鋒陣先係重點
D波唔可以再鳩傳俾海倫, 由後場去中場要用耐性猜多幾腳
去到禁區頂, 兩邊都唔可以夾硬ban個波入禁區就算
禁區冇中鋒搶點, 一定要俾後面插緊上黎既中場
而後插緊既中場又無人man mark, 多左空間起腳
無鋒陣逼班球員用腦踢波同走位, 短馬令到班球員更多信心去用波
季尾俾坦狗諗到都算係咁
心理質素weak 本身未夠班著10號
就好似麥龜唔做隊長包袱輕咗反而有機會調整

坦應該一直有輔導佢
上季好似都同佢講想做頂級球員就要忍到痛
佢真係忍痛踢咗幾個月好波以為自始脫胎換骨
之後續約人工加到痴晒線又迷失過
佢本質應該唔太差,但曼一直太優待佢養到好難教
唔識湊仔再有潛質都死
好似明奈嗰種突然彈起但俾人感覺仲係好humble嘅人真係絕無僅有
打oo呢d位都係humble d
踢前都咁humble 又差咁d銳氣

保羅普巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞