[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
有幾遲
嗰兩日好撚緊要?
ONLINEBUT係會指標比我地睇到有位逗住中場可以解放左OO既進攻力,所以正常買左依類SKILLSET既防中就最穩陣
加到$999lu
唔買lu
東歐人感覺硬淨,好少打情緒波
拿有Nana仲拿華斯?三十鳩幾歲點青春風暴?
Garnacho Hojlund Olise
Mainoo Hjulmand Bruno
AitNouri Martinez Todibo Dalot
Nana
我諗係車嗰邊爆出黎係幾可肯定
仲有對狼隊同痢記既遠射
一吐烏氣咁
已射, thx
我都唔撚明 做曼迷做到針撚住自己領隊
走去學埋啲垃圾page 波狗池 足球狗報 狗事春秋呢啲口吻
一齊笑鳩自己
咁樣捧隊波有乜意思
其實邊到爆都好,個board 都應該係決賽前澄清下做下樣穩定軍心都要
而家贏左就話姐,輸左嘅曼聯管理層都好大責任
健康屠夫真係太緊要
諗同開始傾開始接觸,討論幾多都係唔同
仲未計明知呢啲嘢好易走漏風聲,個人選係咪好到連決賽都可以唔care先?
應該5月就決定咗輸波就一齊炒
跟住就搵人揀人
然後就問下經理人target有冇意思
冇就next

唔好講話咩爭幾日
爭幾日target就可能已經扑咗搥
你問過佢,佢先知你有意思
先有可能等下你
好合理,谷左成季
好似V92咁直頭開班記者波我都覺得合理
尋日舒利亞訪問坦時都夠仆街啦,點會係人地岩岩贏完杯之後講D咁既野,成季就針住坦,抵坦之後串返佢地
無歐聯減人工,再叫對家share啲,博佢打返起賣貴啲好過依家賤賣
緊係事前做晒background check同傾定有冇興趣
點會完場決賽先開始做
管理層又唔係fans諗法
講得無錯
有啲人輸波仲開心過贏波
反坦唔係為針對而針對
佢成季踢咁快, 防守完全跟唔到個節奏, 又唔似肯改變, 先愈黎愈多人反坦
季尾聞到魷魚味踢返平衡D, 場面同結果已經好好多
依家炒唔炒坦, 應該係管理層要同佢傾, 下季想點
如果坦同管理層講, 下季都係要試踢transition
咁就要評估有無budget買人, 如果球會資源支持唔到坦既戰術, 咁都係要炒
其實砌到咁樣正選既話已經好唔錯
搞到紐記無歐洲賽踢ma
有澄清
咪有講未做決定 focus場決賽
不過冇人care佢個澄清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞