[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
光頭幫
點估到今年連米路都要抽卡
始終覺得好難放到佢
賣到佢既話真係神操作
仲要多謝下家水魚
🔴⚪️Directsoccer曼聯 23/24 主場足總盃 Fullset 連決賽日期刺繡接受預訂中🔴⚪️

📌 產品資料
🔸 名稱 : 1. 曼聯 23/24 主場球迷版足總盃章加球會字 Fullset 連決賽日期刺繡
🔸 尺碼:亞洲碼 S-3XL,其他碼可訂
💵 價錢:$899 (#17, #35加 $100)

🔸 名稱 : 2. 曼聯 23/24 主場球員版足總盃章加球會字 Fullset 連決賽日期刺繡
🔸 尺碼:亞洲碼 S, L, XL, 2XL,其他碼可訂
💵 價錢:$1099 (#17, #35 加 $100)

🔥球員名可以揀:#6、#7、#8、#10、#11、#17、#18、#35

有任何疑問歡迎留言查詢,現貨,盡快安排交收,無貨全數退款。謝謝支持Directsoccer❗️

取貨方法 : 旺角店取 / 元朗交收點取 / 順豐到付

✔️Directsoccer旺角店新地址✔️
旺角西洋菜街南 66 號 6 樓全層 (行幾級上 1 樓電梯按 7 字落半層)

❌Directsoccer元朗店已停止營業❌
😍(但元朗有交收點)😍

如果呢張相有埋綠木就好
坦蛇有馬天尼斯同冇 真係兩隊波黎
得兩個正宗防中
仲要兩個都要抽卡
比獲加Bully到傻
卡斯米路全晚慶祝D相都唔見人
又一早搭飛機走埋佬
發生咩事
準備跟油王搵食
起碼俾多兩季啦
亞洲碼同歐洲碼cutting唔同?
唔夠獲加跑
福哥而家連鳩跑都好似爆唔起咁

更加唔好講佢不嬲冇變速嗰下
可能最後都係一鳩樣被人炒
你平時著開咩碼
戰術冇得話變就變,你成季set落係咁樣打,福狗一好返就係必然正選,變咗只有成隊嘅打法去配合佢。好簡單一個例子,佢永遠有權唔回防,咁就知道成隊其實係圍住佢嚟建立戰術
上年fa cup決賽球失波失咗憶?
應該得包皮可以爆贏
阿朗都好似冇
佢都冇去倫敦
綠木當年都睇落唔多合群,
就算仲係到有無咁fd都真係唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞