[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
依家啲大球會都請晒人,其實佢走嘅話都冇乜選擇
前面4個收窄block晒曼城3個中堅傳穿上中場嘅路線
搞到迫住分邊 曼聯搵一個埋去對就夠
其餘照塞中間 真係守到曼城hang晒機

熱狗曼聯都守到 下季哥狗要轉陣
doku依啲單對單突破強應該好重用
拉返闊對面個陣形 中間先有空位
開季咁上下就有空缺架啦
好難有完美嘅,ederson救波都on99
冇咁多個紐亞 艾利臣
https://www.youtube.com/watch?v=rNWiqSlfE98
條片第一球同琴日mainoo入嗰球個流程一模一樣
差在walker依球有跑返去塞住個位
琴日walker就以為夠人守淨係望身後福
經過呢單占狗班人真係唔係好過以前果d好多
暑假惡補下英文啦
明顯逐步上緊力啦,開頭jackson、丁力、馬杜亞基同梅迪歷嘥好撚多機會
琴日Doku落到黎之後就全部波都經佢手
https://youtu.be/AlKvSCpg34w?si=5GAp0Oc9OuqaJSsk
我覺得55秒果球先老路縱橫
首先係Kovacic冇track Bruno
姐係派路+ 加度素
多鳩餘,點都唔爭呢一個禮拜啦
如果你覺得佢聯賽表現差要炒,咁上兩個禮拜已經可以講喇

唔想講,就係唔想影響最尾呢場決賽。咁又點撚解要喺決賽之前一兩日同人傾而走漏風聲啊
去埋拎簽名就更靚
68連字都OK wo
仲要落場版
發現琴日贏波有個位好關鍵 就係有祖-6開齋
佢入波之後好明顯冇上幾場咁獨咁想做英雄
越位俾福嗰球同俾般嗰球如果佢冇入到波可龍自己射咗
坦心諗你邊位
富臨個柏連拿 買到都唔錯
英文好 咪都係會英撚記者玩
英撚不嬲都唔持平 有幾可會屌英藉教練同球員丫 南閘同福狗辛祖呢啲垃圾就係咁吹奏 其他藉既一有少少嘢就鳩吹發大
加埋foden兩個都散步
可能等到聖誕 拜仁都有空缺呢
其實有幾弱智
做兩手準備background check潛在人選
做定emergency plan呢啲管理上正常不過
況且根本有出黎澄清過未決定
定係要決賽前實牙實齒話一定唔炒坦先叫澄清
公道講佢日日講傻坦快躝
依家又吹奏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞