[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
Hojlund 下季係咪大機會轉9號
美洲杯
坦哥季尾3場又真係無再打飛碟足球
咁睇嚟佢都知飛碟足球唔work

但又keep住成季都打呢家波,你話傷病潮影響但出到嚟嗰堆人腳打飛碟足球個效果都唔見得好啊
短馬
短, 祖都要去
肯定有,班黑記Day 1已經係撐肥普
單手輕鬆

挽留
可唔可以買彭馬?
Hater gonna hate
迪基亞衰地波大撚把啦
飛碟足球根本就係為咗拉狗而設,呢條仆街先係今季嘅頭號罪人,一定要清,條垃圾冇得留低
呢間應該係最貴嗰批
本年度最有進步既男人
同為摩佬嘅football heritage

Mourinho was in charge when Man United paid FC Porto £19 million to sign Dalot in 2018 and, on the day he arrived, labelled the 19-year-old as "the best full-back in Europe in his age group."
你咁講完佢下季應該廢到仆街
唉,上季就世界盃今季又有依D國家賽事,真係CHUR到爆
論資排輩大碌係短馬前輩
冇睇到佢ig
剩係見到慶祝段片米路問佢做乜鳩喊
尤其短馬真係唔好搞咁多
傷左成年
龜表示笑而不語,一黎到就做隊長
都唔係,季尾中至尾有排已經drop咗福哥走但照打飛碟足球
He's won it all 🎶

Jonny Evans has now won EVERY major trophy there is to win with @ManUtd 🏆

#EmiratesFACup

好彩短馬係國家隊都唔算正選
9A今年最佳收購 應該無人會反對啊嗎
係咪唔記得冬甩嘅由來
娜娜先第一季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞