[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
逗後中場黎,你當係卡域克個踢法咁理解
挽留
Doue係我曼由佢青年軍已經想買
興趣一定有
但係雷恩個主席話一定要破佢地個轉會紀錄先賣
福係連撞都唔敢去撞
好似係wilcox 落order
印對賽

但落場係繡
Fb見到有人話:其實作為熱迷真係有d羨慕,兩年兩隻盃如果喺熱刺一定係Club legend上神枱,但係獌變成大家恥笑對象
利申鳩估
好似傳緊€50M以下有得DEAL,但我諗曼聯應該要賣走福仔先有位置買佢
佢地個主席就話70m
坦上季歐霸有講過自己想翼鋒練攻中底,DOUE完全係依類型
其實唔會係恥笑,只係聯賽成績問題
如果今年有第六甚至五基本上唔會炒
曼聯以前贏到開巷,熱狗長期雞胸,球迷對兩隊波既期望值唔一樣啦
印華隊
連算唔算
Amad
講緊糖狗?
唔係不嬲都係㗎咩
有時覺得佢同我一樣係反串
而嗰隻詩朗拿度就真係一隻不折不扣嘅朗狗仔
想搶狗餅個PR Manager 個位
佢同猛算係無球走位多,做唔到翼個種帶波PROGRESSIVE CARRY
同史東斯鬥走都走輸
似賣自轉 Olise+Amad輪右翼
後費蛇時代計兩年兩隻盃,已經好勁啦
Fabrizio Romano(YouTube最新影片)

坦克對於他將會在賽季結束後100%離開曼聯的傳言非常不滿,這個流言還是在足總盃決賽前一天傳出的。

曼聯從未和坦溝通過任何解僱他的事情。

曼聯已經與其他教練的經理人進行了談話,探討在沒有坦克的情況下可能迎來的新時代,坦克對此感到不滿。

曼聯下週將會進行賽季總結,坦克會是其中的審查重要環節,球會將通過該過程決定他的未來。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞