[FA Cup冠軍] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2735]

1001 回覆
32 Like 4 Dislike
Benfica嗰個定沙地嗰個
呢個價都ok
但恆富真係好平
可惜無晒oo
[光頭坦狗吹大哂] 曼聯終極FF暨格狗冚家剷吹水區 [2382]
https://lih.kg/3470747

[光頭廢西唔出Sancho的報應] 曼聯終極FF迷水區 [2456]
https://lihkg.com/thread/3514882/page/1

又捉到一隻狼狗仔

請問官網呢個front transfer係咩意思
史高斯後生打好前
速度當然係要 仲好重要 認同
但唔代表佢有速度就可以無視其他重要性

果條友仲要最大優勢速度都跌緊
咁咪證明福狗走硬,可以唔撚使預佢
屌你老母,季尾衫贏咗冠軍即刻加價
無馬仔?
BENFICA果個啦,全能到傻,睇住佢由PROGRESSIVE CARRY同GROUND DUEL都進步埋,但買佢既前提係要諗清楚OO個定位,唔係的話寧願唔好為左買而買
要搬哥幫手
但聽聞buy out clause 好貴,買咗佢就買唔到其他人
但求你未淡忘 往日舊情 我願默然帶著淚流 很想坦克不要走
就算天邊海角 多少改變 一生只有 風中追究 不想福狗的逗留
太多球迷唔理唔識內部運作
出事實係屌領隊

等於番工 下屬唔識HEA 其他DEPAETMENT唔幫手/推波
公司盤數出事買唔到/切料

你個客實係屌你,唔會打黎你公司屌既ADMIN姐姐仔

咁當然 唔係話坦冇責任既
只係今年情況太特殊 可以比多一年
開波前我都係咁諗 輸都比多一年 唔好再LOOP住
買埋Ruben Neves 真係半隊葡萄牙
有祖 oo 海撚 olise Neves
青春風暴
佢最初青年軍上一隊時
應該係高爾後備
即係前鋒
Stones都有下快過佢
曼官方買既係咪全部都歐碼?
淨係買過件21/22 m碼
本身諗住等清貨價入手
不過拎咗冠軍,唔緊要啦
明人十人工多數20萬週薪,邊有咁多空閒

即管睇下Muppetiers今次中到幾多
踢翼唔識變節奏咁過人,下下明買明賣咁鬥跑,福真係當英超班後衛傻架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞