[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
就算果班係後生仔,正常都應該有英乙水平

無理由會輸到咁
班細路會唔會有PTSD
今季預算好難講,歐霸都無psr一定唔掂,買了右翼/龍門就應該無了,仲要賣到朗
friendly 唔計啦
無去啦
屌踢到咁真係要諗諗去唔去日本好驚到時一肚氣
Preseason應該好過postseason既

查比亞未飛過去已經屌呢個trip多鳩餘

日本果轉應該係最尾/尾二果場熱身賽(因為如果踢歐議聯要踢外圍賽更早開季)

球員狀態同態度應該會好好多
咁退而求其次就係買個可以踢前鋒既右翼
例如發夢先買到既查洛寶雲

睇WilsonIsak呢兩季啲傷患紀錄好難心存僥倖
如果U21有個後生版卡路爾老味神甚至岩士唐等緊接班都仲可以睇定啲當比機會後生上位
但中鋒位柏迪遜今季睇佢每一場都係得個跑字
直頭冇印象佢射過門

當然哥頓打中鋒都可以係應急措施
不過佢而家喺邊路太重要冇人補到佢個位
當睇日職隊
如果今個夏天轉會俾人睇唔到野心,我覺得Isak BG遲早都會頂唔順走
下年先有得諗,今年睇怕個個都唔會大手啦,好多隊都驚過唔到 PSR,你睇成個冬天轉會期最震撼係咸美頓去法拉利

維拉提議 PSR 今年由 £105m 加到 £135m ,話 105 已經係十年前既數,追加通脹都得掛
過幾年加埋Harris 慈英天樂
真心 香港足總啲人知唔知?
路過,為Kuol嘅曇花一現
呢班黎香港都踢唔掂
高峰係咪世界盃個腳
其實佢啲first touch 算好,但嗰時喺澳假都冇乜正選就旅歐都估到奶硬嘢
我都諗緊,我揀水手個場,但佢哋要壯亞洲fans base就點都要出下正選既
preseason好d嘅

仲可能下半場喪換人睇晒咁多個
比阿朗出嚟獻世,如果唔係石油佬點買
其實今日呢場喺宣傳角度算唔算反效果?好似都唔少人山長水遠買貴飛睇,但睇班𡃁仔俾人炒

呢啲pr 嘢烤哥真係要攞經驗,但幕後團隊應該要提下佢㗎喎
呢啲都要經驗
向好方面諗 場波西左都可以係日本散心玩幾日
啲澳洲人其實等睇女足多啲
EXCLUSIVE: Newcastle pushing to sign Baylee Dipepa

🦁 Toon impressed by Young Lions star
🔴 Stiff competition from Man Utd
✍️ #NUFC committed to signing top talent
係三輸
青年軍ptsd
球會又冇面 pr角度輸曬
買貴飛嘅球迷又一肚氣

對面出全明星陣容
你派青年軍落黎點講都講唔過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞