[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
以前果班人做得有咩咁好啊
個keith一開頭係有heart 搞, 之後都完全無理
之後個朱楓拎球迷會賣波衫, 幫佢間波衫鋪做生意
中間有班人好似叫ryan 淨係搞踢波, 最後玩叫雞玩到唔見咗人
人哋依家有heart 做就喺度唱衰人

定係隊波有d 起息多人留意你班老屎忽又要返嚟分一杯羹
唔好講吹唔吹奏, 你隨口喺度屈人呃錢就得?
你想見 BG 頓爺就搵啲地方最多名店啦
成班一落機就鳩烏
壞人王叫雞相我仲有係度

東京我黎啦 兩程加埋成40小時係飛機
你點影的?
哇原來飛咁耐
點解舊球迷會成日單單打打屌依家個會長
嗰陣交接發生咩事

新舊都唔識入面啲人
但齋睇實事 新嗰個會長贏以前嗰班十條街
佢真係長期聯絡官方
好多inside news都搵到
買野r有discount
又搞遊戲送波衫
親自去當地幫買歐聯版波衫 定價買 無賺過
就算睇Facebook post場場波有長文睇
好難唔服喎
以前個球迷會邊有做到咁
咁今日人地真係做得好就自然有人讚 相對上如果做得差都一定比人彈

大家支持同一隊波同時又見到有人有心去維繫個球迷會 點解要抹殺人地既努力呢 比啲讚美等人有多啲動力繼續進步唔係仲好咩

今日有人肯搞活動 你想join既咪join 唔想join既咪你有你玩佢有佢搞囉 踩低人唔會令你口中既以前班人地位高左嫁喎 因為冇左今日呢班人 大家都未必可以去現場認識到同在香港甚至亞洲既紐迷

即使冇你口中既前人種樹 我相信以佢地既努力應該點都會幫到紐係香港develop到個fans base 而呢個result都係大家身為紐迷想見到既野黎掛

利伸番 唔識以前班人 都唔知佢地做過啲咩 只係知依家班人幾幫到手
歐聯版波衫?! 我都想要 買唔到 真係舊年落場踢嗰個版本?
咪就係因為個 page 名囉
加埋係香港轉機個啲時間,其實好撚辛苦
但點解會分咗家
為左睇紐飛咁耐?
歐聯字
得紐卡素當地先有得賣
睇黎我嗰陣去紐卡素冇搵清楚
大慨都係收購前後咁上下既事
你知啦,我哋之前隊波霉到唔好話傾,直頭唔撚想睇,所以基本上所有野都好似廢左咁

之後因為要拎香港官方球迷會一事就搞到兩邊唔太岩。。。。結果論,潭美會長又真係做得好好,做到上埋賽事場刊

另一邊好似改左名做紐迷同好會,但有期成日單打對面
我一知佢去日本就即刻唔去 Melbourne 睇啦
食嘢開 tabelog
求其揀間評分過 4.0 嘅入去都得
其實易手之前個球迷會真係幾靜下,活動團購都唔多搞
而家果個都幾積極去R優惠,感覺就係本地球迷多咗渠道去買D香港無既紐卡素野
Enjoy the trip! 希望大家都睇得開心!
咁呢樣又當然同成績掛勾既
之前佢哋搞親睇波活動都100% 輸波
其實大家可以並存呀 有競爭先有進步
呢樣真。最記得對候城都輸
過隔離台東京美食個post大把推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞