[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
舊球迷會真係唔叫競爭
班友只有團購 仲要唔平 12算咁上下
食野我食過依D,唔錯
不過有平有貴

月頭喺東京試咗間吉列豬扒 叫Pretty pork factory都好食 仲好易訂位
多謝大家嘅推薦 感激不盡
希望你下季打好d
去日本食好啲 狀態都好啲
🚨 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕𝐄: Chelsea advancing in talks and closing in on deal to sign Tosin Adarabioyo as free agent from Fulham, almost there! 🔵

Newcastle have been working on Tosin deal for weeks but Chelsea are favorites, still cautious until it’s sealed.

Tosin could be first signing for Enzo Maresca 👀

頂佢個肺
抵啦。無歐洲賽自己拎黎
依家去日本可以去啲大間既supermarket買佢地啲熟蟹食 又平又好食
唔洗搬同埋車仔人工高d都係原因
之前唔少球員都去倫敦唔去紐
球迷會搞睇波都小圈子分枱坐叫做得好
你25到
唔關事既,唔洗搬已經吸引好多啦,就算我地有歐洲賽都未必會夠車爭
車咁多中堅不如放colwill嚟
個時好驚嚇,之後直頭開左個咸group分流
雖然小弟淨係去過一次新球迷會睇波
但係感覺好好,搞手好friendly ,一定係好人
再睇埋大家既comment 就更加肯定
睇你想食咩同埋budget
平野貴野我都食過哂
我都覺呢二個才是主因,問心轉工這二個才是最大因素
想食拉麵 燒肉個啲
平平地就一餐
平平地就松屋
松屋去過2次大阪都未食過 可以試下
早餐就麥當奴pancakes包
車仔搶呢啲唔係用黎踢,係旨在削弱同級實力啫區區八百萬鎊人工一年真係攝牙拿,190000嬴足總盃已經要科£5m 俾車仔佢哋啦
搞睇波咪又係得個三四隻小貓,仲好意思出post,得個幾個我自己睇唔好

另外留名等睇今次日本之旅,球迷會搞啲波飛賴嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞