[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
最大問題唔係十六萬,係破壞成個薪酬系統
舒亞個位始終要高價買妖人
其實車仔要咁多中堅做乜
同埋講真Tosin 160k真係唔多值
不如係其他地方買好過 但真係要有一定級數
真係打亂哂預算同又要花時間去揾同傾
得啦得啦 知你地開先啦都唔知咁執着做乜

個fb description

紐迷同好會由2000年6月成立,是香港第一批成立支持英國紐卡素足球隊的組織。
FYI, bruno 好似都係160000
以我所知,第一個建立球迷會叫keff,係咪而家紐卡素同好會個個?
車一向鍾意搶人心頭好
上季兩搶痢防中成功更加上哂癮
加上佢地球員人數人工合約期限仿如都冇上限
要搶多數搶到人
想問問各位如果喺官網買作客橫濱水手門票
係咪有排都未知坐邊區同點拎門票?
有撚排賣
人又清唔到
有啲18 22都開到貴一貴
遲早俾人扣分
最好買多啲
跟住就放棄歐協個位同俾人扣分
我之前睇過好似紙本飛嚟 但好似冇講點拎
到底佢地係咪會放棄?如果要我地補上嘅話幾時先會通知我地?
跟返上年祖記嘅話 就7月尾左右會通知
其實Tosin簽唔到都冇所謂
望下Ekid, szoboszlai, 什至Maddison (下半季傷完冇態)
相反我地簽完最後都對板
最後都係睇coaching
呢樣Eddie Howe 係勁
清不如都試下做少少野
Ekid 去左德甲之後睇咗一兩次
都幾勁
同Isak 幾似
佢應該會賣查路巴,免簽杜辛,賣青訓計淨賺可以放大,條數是靚左
szoboszlai猁唔識用,人地最好位置係右翼,死都要擺中場
同高普唔識用創造型中場
傳緊Mbeumo
呢個個stat同個價一定好過之前傳個的neto, olise
如果可以用阿朗1換1就一定upgarde
賓福特應該弱智先會肯1換1
我指係賣阿朗
換mbeumo

brentford想要wilson
炒得肥普 +9+ 應該都賣硬
青訓剩賺回番唔少血
謝謝,已買,網站都話未知點入場
最煩可能要到會場拎票先
阿Q咁睇簽唔到Tosin但簽到Kelly
最少下季丹般可以專心踢真·最佳位置
如果Tosin黎我諗丹般又會老是左路出現
當然如果兩個都簽唔到就傷喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞