[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
早餐食飯頂唔緊
去旅行早餐食飯我反而ok 食完點都會出去行一大輪會消耗
下午已經消化哂
焦糖唔係熱先溶
凍咗一定係硬同脆咩
有咩好嘈呀
兩邊我都買過波衫
舊個個要去到工廠區到拎 落完車要行斜坡再上
新個個講地址 送埋上門
已經早下立見啦
我唔係嗰班幹事,只係睇唔過眼做少少嘢就不停俾人吹奏
試過Paul Laxxxxxt買完返屋企 放入雪櫃一陣就溶返變水
Lloyd Kelly to Newcastle is a done deal, he'll sign a contract until 2027. ✅

(Source: @86_longo)
偷工減料唔夠糖
呢件無人爭,是咪廢
1/2✅
好過舊果班咩都唔做
好過你咩都唔做, 喺度屈人呃錢啦dllm
其實本身係般茅都有一定出場時間 左閘中堅都得 表現中規中矩 但免簽做輪換加通天老倌絕對抵玩
同埋最緊要同Howe 共事過 識點用佢
踢法就你當佢係快同靈活版燒就得
最緊要快,成班後防得文圖係快
唔好當正選咁用我覺得ok
但係Paul Lafayet即食好撚好食
咁都係代泰格dummy個後備位
Cover埋下季頭半年botman個位啦
即係唔送十二碼就ok
Tosin個位即係話要比錢買過個,隨時打亂曬個轉會預算…

唔知有無得平平地買車仔件查洛巴黎頂下
頂botman應該會買過勁啲掛?
其實香港的球迷會就係搞下團購,睇波活動同埋出fb ig post ,其實仲有咩可以做到

舊同好會之前都會搞團購我都有買,果時都有師兄話佢地係貴過自己係官網買(計埋運費)。我自己就冇所謂,人地幫手買就當俾人賺下車馬費,唔想自己搞就有代價

新球迷會的團購我都買過幾次,基本上係收返原價,甚至平過自己買

同埋今次買飛除咗group 裡面的過百張飛,仲有買定多啲飛,全部都係買完先收返錢;你計下條數係幾萬
你會唔會幫一班陌生人預支幾萬?
就算人地真係同官方買有discount,大家都冇損失都係原價買

做得好大家咪讚下姐,唔洗咁敏感ge
車就係想賣青訓整靚條數
平極有限
Botman係傷姐,唔係離隊
同埋燒山打左中堅暫時都合格
Kelly黎即係左中堅幾時都會有兩個選擇,一個唔好彩燒山又背傷就可以搵佢頂3-4場
左腳中堅我地有botman, burn
botman要1月先出得,所以短時間可以救火,不過究竟佢幾高,每個網都唔同,181至191都有。同埋佢都算多傷,所以幾有用真係要開季至知。
右中堅得隊長同schar,隊長同樣要1月,但schar32歲,長遠要搵人接班,adarabioyo打法似schar,又免簽,最啱我地,不過如果16萬週薪就真係太貴。
咁不如同曼聯爭下果個todibo算反正都係要洗錢,一步到胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞