[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我寧願下季單線衝前4好過下季多條戰線搞到兩頭唔到岸
如果真係咁勁既可以一心幾用既咪衝下本土杯賽囉
歐洲賽點都有好過無啦,我地邊有資格嫌棄
唉 下季唔使睇週中夜波
我覺得唔可以叫嫌棄
一黎自己係某幾場波踢得唔好搞到失咗前六啦
其次歐協聯係要踢外圍賽,八月中已經第一場
再加上今季有歐國杯,係咁密既賽程+提早準備開季既情況下未必可以踢到正常既水準
上季利咪就係咁趺出咗前4
抖下啦
Tosin 同Kelly仲黎唔黎?佢地好似有歐洲賽球會搵㗎喎
用唔著咁多人啦
kelly應該就快搞掂
tosin好似仲有幾隊爭緊

但其實botman同隊長上半季唔踢得,就算有無歐洲賽都要買人
要賣般奴同isak 了
Ipswich are in the market to make an ambitious swoop for Newcastle United attacker Miggy Almiron, according to TEAMtalk 🤔

#NUFC #NUFCFans #Newcastle
Paul | Magpie 24/7

阿朗
但本土杯賽要過到big 6
Ipswich 有咁多錢買人咩
要唔要target
我用麥基拿換去獌嚟換錢
雖然得400萬磅
我對下年少少睇法

我哋要既唔係超勁人,基本上除左右翼我哋其他位係夠人

最大問題係 squad player 嚴重不足
之前手足屌點解唔用下後生仔,結果而家應該無人敢再講,就算 Joe White A霉都完全唔夠班

我哋要既係好似免簽個啲人,呢啲人係用黎打中下游。今年對強隊唔係唔夠踢,但最傷係瘋狂失分俾中下游。。。盧頓失五分,般茅五分,森林三分,愛狗五分都已經唔想計

對呢班就要出 squad player 同佢哋搶過,特別係作客。。。。中下游十隊,廿場六十分,如果拎到45-48分就可以爭前四

下季係再爭前四好機會,痢車換領隊,維拉有機似我地兩頭唔到岸,仲打咩鳩歐協聯呀,下年拎前四加埋 PSR 改制就係再大撒幣之時
成篇野都同意
係呀白到...我建議睇多佢一陣
菲仔就真係算數,睇親佢控波都彈到幾丈遠
所以而家傳果d (tosin/kelly/媽媽/右翼)根本有無歐戰踢都需要買
係呀,買左人之後佢哋出場機會又會少啲
仲有一樣係我哋隊上季好多八十分鐘後失波,都係集中力同體力出事

對愛狗西咸冇四分
對痢三分全失
對曼城又跌一分

加加埋埋就係咁無左前四
不過就算squad player夠都要howe識輪換
今季有D時候明明係某D位置係有人輪換但係howe照出勝利十一人
到勝利十一人一傷,班後備一補上黎明顯match fitness唔夠
要踢咗幾場先慢慢pick up到

呢樣都係下季要改既野(不過就唔睇好改到)
反正有隊想買牙朗 更加有籍口可以買番隻翼補強
今季牙朗真係絕望級 進攻黑洞都唔止 係直頭無左影
睇做化,但呢幾場多番人,你見佢都會換下霉菲長工個啲出去,但人腳真係太單薄,仲要多兩三年執

佢變最勁一樣係進攻,而家每一個前場都可以助攻或者入球,簡單直接。上場第三球好精彩架,霉搶到佢無即時俾直線,而係扭腰俾 BG 放,一定平日練過晒
要不是梅菲,右路死左十世啦
菲哥其實有D似鏝既doku
唔係講踢法
即係有D球員佢有D成隊都無既特質,雖然無能力打正選但作為plan B落場可能會有D野睇

頭先鏝追返果球就係咁
仲要擦歐洲系數,下次有幸再打歐聯又要pot 4 屌
今年維奶咪打歐協聯又前四,歐協聯比新仔同squrd player輪換玩㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞