[2個當家球星加錢換後備龍] 紐卡素窮足一季討論區 (140)

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
輪換球員陣容掛

即係長工洛克人梅菲嗰種
青年軍真係
烤下季無前四無藉口啦
仲諗住歐協都有得玩下
最底要求前四同一個本土盃決賽
咁能癲
前六會唔會合理期望d
獌城真係
U仔廢到
又無得咁怪人,自己季尾領先三分同十幾球得失球,都比人反cup
永遠求人不如求己 今年第7都無得打係慘啲
其實最後10場拎到20分算係咁架啦,再之前係講緊驚會唔會跌落下半版
係好地地主場贏唔到拖肥同白呢兩場攞命
又咁講,大數定律之下,10場入面有一兩場咁樣唔意外

最傷都係中間果段14場14分,我地季初14場26分,季尾10場20分,呢兩段場均得分都仲高過維拉,係中間呢段其實拎多8分已經夠第4

呢段入面剩係輸俾拖肥森林盧頓、和般茅盧頓呢5場已經唔見左13分
之前看強國翻譯athletic付費文章節講我地傷兵最嚴重季中時有近6週零訓練/超輕量訓練,應該就是那段失血期
英超啲實力咁難估
鏝 亞 痢 都拎咗一個前4
一個位要同熱 軌 獌 維 爭
一個唔好彩爆一隊出黎又更加難
所以我地點都要再提升陣容質素
希望搏到起碼前5
感覺下一季意甲德甲出咁多隊踢歐戰反而會拖低佢地平均成績,我自己覺得下年第5有歐聯既機會應該都高
右翼最新(其實都傳咗好耐)名字-
狼隊 尼圖
個時打完歐聯又到聖誕新年快車期
練波講緊得14個人
一到作客就打死守,因為無力迫搶

總之就黑仔啦,我哋好多奇怪傷患架

哈班:唔知踩中咩就抖五個月
梅 :甩較兩三個月
pope : 甩較四個月
燒生:落地背傷
安仔:背部骨裂五個月
大賭東:賭王十個月
Botman 拿隊 ACL
Willock : 傷半年復出一個月又收工
頓爺:無啦啦腹部肌肉撕裂

呢啲唔係黑仔係咩

其他就可能同強度有關
isak : Groin 有期踢兩場抖兩場
Wilson : 咩都傷
郎+查隊:成鳩日 tightness

targett : 傷半年出五分鐘又收咧
上文我都講,改善對下游把握,60分拎到75%分,對強隊拎三成偷廿分雞就夠晒

曼城必殺技係對強隊和波就得,對第五六位樓下接近穩勝,特別係作客高水平就夠
係,有冇歐戰都一定要增兵,唔買人下季都唔好諗前6
本身rotation player質素唔夠先至搞到場場打死嗰13、14個
如果賣BG走,其實幾大獲
咁又唔一定
始終唔會有好多人踢死一間球會
賣完有賺
班主又肯擺返大部份落轉會巿場入過第二個
又唔一定係壞事

咁當然
以佢現在係紐卡素嘅重要性
賣咗就點都有陣痛
好多場 Howe 死都唔肯換人

但亦有好多場
睇個後備陣容跟本換唔落手
1. 賣朗 換個有級數既RW
2. 賣安仔 換個半正選半後備級數既DM
3. 免簽Tosin Kelly
4. 龍門如果低價買得到Mama都好
5. 加強青年軍實力,特別前鋒,預左Isak Wilson唔會成季健康

計算埋賣人資金在內,以上5項預net budget 50+25+0+35+10M,總共120M,唔知ffp底下夠唔夠錢洗咁多,唔夠就唯有再取捨
睇到wilson個行唔爭氣笑咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞