[溫布萊黑氣石強勢復出] 曼聯終極FF暨轉會吹水區 [2725]

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
肥普都good
哥狗贏到咁都係得world class?
仲差啲乜先goat
https://www.skysports.com/football/news/11095/13141950/lucas-paqueta-west-ham-midfielder-charged-by-fa-for-alleged-breaches-of-betting-rules

柏基達呢單嘢
原來上年曼城收到風 唔對路叫停咗單deal
我即刻諗起Dan Asshole簽咗Tonali
雖然話係意大利個邊 但做到佢呢啲位 要收風點都有計
哥狗上goat啦, 沙比現階段俾盡咪good
Fabrizio Romano報導賓菲加已經觸發艾華路費南迪斯的買斷條款,交易已於今天完成。艾華路與賓菲加簽約5年,曼聯則會收到約六百萬歐元的轉會費,另亦享有回購條款及下次轉售分成。

budget多左600萬歐
沙比 連大球會未教過 點上good
大會都未教過就great
黑店 肯用錢買 一定看到佢潛力 唔止600萬啦
曼聯自己都無左閘用
有buy back又唔駒, 練2季買返
哂時間
xabi場歐霸決賽現型
畀東網針對性部署打到一棟都冇 又冇plan b
聽晚係咪mytvsuper播?
個list 有咁多舊人都唔放埋納比入去 用黎打下飛機未算
600萬歐
我去晚卡拉ok都無左
到時又係一季好波第二季屎又炒過

無耐性嘅球迷係要無痛重建
個list根本鳩嚟
用之前個版本之後再左貼右貼
葉士域治4倍人工挽留 BBC:麥堅拿拒新約

由於車路士和白禮頓的興趣,帶領葉士域治升上英超的領隊麥堅拿或拒絕續約。38歲的麥堅拿(Kieran McKenna)成為車路士、白禮頓的新帥候選人,盛傳葉士域治為了說服他留隊,本周將展開會談,提供一份新合約,年薪由120萬鎊勁升至500萬鎊。

英國BBC報道,麥堅拿領軍升班後雄心勃勃,渴望在職業生涯中邁出下一步,與副手佩特都認為是時候離開葉士域治。麥堅拿的合約到2027年才到期,任何球會要搶兩人都需要支付至少400萬鎊的補償金。

除了車路士、白禮頓之外,如果曼聯決定辭退坦夏,也會視麥堅拿為新帥人選之一。麥堅拿不僅從小是紅魔粉絲,而且曾在前任領隊摩連奴、蘇斯克查麾下擔任助教,直至2021年12月過檔葉士域治坐正。
佢未帶過goat 拎歐聯
聽日決賽係咪無免費台播
我估最後一係坦一係麥堅拿
CR7?
Messi
無第二個
無鬥心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞